0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μίλησες περί δίκαιης κατανομής στους ΠΕ70 για αυτό. Αν έγραφες διχαστικό ποστ για να μας την πέσουν όλοι θα ήταν ακόμα στο φόρουμ
Να σβηστούν τα σχόλια περί μαύρων τρυπών και "πλαστών" κενών παρακαλώ πολύ καθώς αποτελούν προσβολες κ παραπληροφόρηση καθώς δεν έχουν αποδείξεις. ευχαριστώ πολύ
Για να παραφράσουμε λίγο τον Orwell στην "Φάρμα των Ζώων", το πνεύμα των αναρτήσεων εν μέσω της αγωνίας μας είναι: "Όλοι οι εκπαιδευτικοί είναι ίσοι αλλά οι δάσκαλοι είναι πιο ίσοι από τους άλλους". Καλή μας κατανομή.
Μα αυτές τις μέρες όλοι τα έχουν βάλει με τους δασκάλους και απορω γιατί?? Ναι όλα είναι πλασματικα κενά. Καλώς ή κακώς αυτά είναι τα κενά μας όσο και αν δεν σας αρέσει. Πχ Γαυδο δεν νομίζω να παει η ειδικότητα να το ανοίξει το σχολείο αλλά ο δάσκαλος. Όσο για τη δευτεροβάθμια όταν σε κάποια μέρη της Ελλάδος έχει 3 δημοτικά και ένα γυμνάσιο πχ λογικό είναι αν τα δημοτικά είναι 6θεσια να είναι 6 επί 3 18 δασκάλους σε αντίθεση με το ένα γυμνάσιο που μπορεί να παρει 2 φιλολόγους ή μαθηματικούς (δεν είμαι αρκετά γνωστής της δευτεροβαθμιας) όποτε έτσι και αλλιώς μιλάμε για κάτι άνισο. Τώρα όσο ότι είστε πολλοι και διορίζει λίγους περυσι κάλυψε το 100% σε όλους και αδικήθηκε η πρωτοβαθμια όποτε φέτος δεν έπρεπε να καλυφθούν τα δικά μας κενά σε μικρό ποσοστο? Όσο για την ηλικία οι περισοτεροι που θα διοριστουν είναι μεταξυ 28-32 δεν νομίζω να υπάρχουν 22χρονα. Τοσες μερες για την κατανομή έχουν αναφερθεί οι πάντες ακόμα και ο φίλος μας ο patreas μιλάει για 2500 και πανω στην τελευταία του ανάρτηση. ο Μπρα της λέει για 3000 και κενά το e wall κάπου τόσο και εσείς απορείτε με το 3200 των δασκάλων που είπαν σήμερα? Δεν νομίζω ότι θα υπάρχουν ιδιαίτερες αποκλίσεις από τις κατανομές που έχουν ήδη κυκλοφορησει. Τώρα αν καποιοι ονειρευεστε ότι θα δημιουργήσει καινουργιες κατανομες ξαφνικά ή νέες οργανικές με αυτό το πλευρο να κοιμαστε. Η κατανομη έχει φανερωθεί και δεν το καταλαβατε. Κοντός ψαλμός αλληλούια. Αντί να λέμε και ευχαριστώ που πλεον διορίζει κάθε χρόνο καθόμαστε και τρωγόμαστε σαν τα κοκόρια. Καλο διορισμό σε όσους διορίζονται και όσοι δεν διορίζονται του χρόνου με το καλό.
μάλλον το αντίθετο συμβαίνει . Όλοι οι κλάδοι θέλουν 100% κάλυψη, εκτός των δασκάλων.
Όταν λένε πλασματικά κενά οι συνάδελφοι εννοούν τις οργανικές θέσεις που υπάρχουν σε σχολεία τα οποία έχουν υποβαθμιστεί κ παρόλα αυτά διατηρούν την οργανικοτητα τους. Δεν μιλούν για το αν θα πάει ο δάσκαλος στη Γαύδο να ανοίξει το σχολείο. Προφανώς ο δάσκαλος θα πάει. Όπως κ προφανώς ένα δημοτικό θα έχει περισσότερους δασκάλους απ' ότι άλλες ειδικότητες.Όμως να πω την περυσινη μου εμπειρία:ένα από τα σχολεία όπου συμπληρωνα ωράριο ήταν οργανικά 3θσιο ενώ ειχε 13 μαθητές. Λειτουργούσε με 2 δασκάλους.Στη φδιαρκεια της χρονιάς φεύγουν 8 μαθητές και μένουν 5 κ θα λειτουργούσε με ένα δάσκαλο Παρολα αυτά επειδή οι οργανικές ήταν 3 στα χαρτιά, με τις διαδικασίες των μεταθέσεων μετατέθηκε κ 3η δασκάλα στο σχολείο αυτό .
Δάσκαλος με θέση...3000 θα διοριστεί. Ειδικότητα που παίζει από νηπιαγωγείο μέχρι Λύκειο με σειρά περίπου στο 200 δεν ξέρει αν θα διοριστεί. Με προυπηρεσία από το 2009. οκ παιδιά όλα καλά.