0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Να σχολιάσουμε τι; Ας πούμε για τα νέα οργανικά πού πρέπει να συστήσει του χρόνου λόγω νέου ολοήμερου! Α εκεί είναι καλά να πάρει 3500 αναπληρωτές; Ας φτιάξει οργανικές σε δασκάλους κ νηπιαγωγούς. Διαφωνείτε; Πάλι κερδισμένοι θα βγούμε
Παράθεση από: teacherini στις Ιούλιος 07, 2022, 10:32:41 μμΓιατί να μην διοριστείς εσύ του χρόνου;[/quoΑπό το ύφος σου τιτσερίνι καταλαβαίνω ότι μάλλον το επίπεδο επιχειρηματολογίας σου είναι ανάλογο των ηλικιών που θα κληθεις να διδάξεις. Δεν έχω πρόβλημα, αλήθεια. Χρειάζεται η φρεσκάδα στο φορουμ. Θα περιμένω να σκεφτείς κάτι εμπεριστατωμένο που να θυμίζει ενήλικα κ όχι παιδάκι δ' δημοτικού που χτυπιέται με το παγουρίνο του στο προαύλιο κ θα σου απαντήσω με πολλή χαρά.Και άλλη μία φορά όταν σου αντιστρέφει κάποιος το επιχείρημα και σου λέει το μη προσβλητικό " γιατί να μην διοριστείς εσύ του χρόνου" απαντάς με προσβολές.
Γιατί να μην διοριστείς εσύ του χρόνου;[/quoΑπό το ύφος σου τιτσερίνι καταλαβαίνω ότι μάλλον το επίπεδο επιχειρηματολογίας σου είναι ανάλογο των ηλικιών που θα κληθεις να διδάξεις. Δεν έχω πρόβλημα, αλήθεια. Χρειάζεται η φρεσκάδα στο φορουμ. Θα περιμένω να σκεφτείς κάτι εμπεριστατωμένο που να θυμίζει ενήλικα κ όχι παιδάκι δ' δημοτικού που χτυπιέται με το παγουρίνο του στο προαύλιο κ θα σου απαντήσω με πολλή χαρά.
Ειναι πιλοτικο το προγραμμα.Δεν μπορει να διορισει κ δεν αφορα μονο δασκαλους.Σου εχουμε γραψει τοσες φορες οτι ο Πατρεας εχει αποδειξει τα πλασματικα σας κ το προσπερνας κ λες τα δικα σου.Ουτε ενα σχολιο πανω σε αυτο.
Καλά δεν το πιστεύω με την καμία αυτό το νούμερο.το 2500-2600 το πιστεύω. Αλλά δεν ξέρω . Μου φαίνεται πολύ δύσκολο.