0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θα ανακοινωθούν σήμερα ή μπα; Πέτυχα σε σχόλιο στο fb έναν που έλεγε ότι μετά από ερώτηση σε βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας σε τοπική γιορτή είπε πως από Δευτέρα ή Τρίτη. Έλεος πιαΣτάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Οι νηπιαγωγοί ναι με 100% θα είναι κερδισμένοι. Οι αγγλικών επίσης θα έχουν καλό νούμερο. Οι δάσκαλοι με 75% δεν είναι από τους κερδισμένους.Η πλειοψηφία της βθμιας γενική ςμε 100% ειναι κλασσικά οι πιο κερδισμένοι.
Ούτε οι αγγλικών είναι κερδισμένοι 100% Ούτε οι νηπιαγωγοί. Από τη στιγμή που τα θέλετε όλα δικά σας ,το ίδιο να απαιτούν και οι υπόλοιποι. έχουμε κρυφά οργανικά κενά λόγω μη σύστασης, οι συνάδελφοι της αγγλικής δεν έχουν και αυτοί οργανικές στην προσχολική. Μάθετε να βλέπετε και λίγο πιο πέρα από τον μικρόκοσμο σας.
Μόλις επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών πρωτοβάθμιας του ΥΠΑΙΘ. Μου είπαν πως έχει φύγει ο φάκελος από αυτούς και για να ανακοινωθούν πρέπει να τα υπογράψουν 2 υπουργοί (ο 2ος ποιος είναι; 🤔). Μπορεί να γίνει και σήμερα προς το βράδυ (αν δεν ζητήσει η Κεραμεως κάποια αλλαγή) αλλά η εκτίμησή της είναι πως θα γίνει τη Δευτέρα. Καλό θα είναι να γράφουμε μόνο τις οποίες πληροφορίες μας αυτές τις ώρες και όχι να τσακωνόμαστε. Ο καθένας έχει τη γνώμη του και δεν πρόκειται να του την αλλάξετε όσες σειρές και να γράψετε σε ένα forum. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Το 3500 δεν είναι 75% αλλά παραπάνω
Εσείς μάθετε να βλέπετε πιο πέρα από τον κλάδο σας και γενικά να εστιάσετε σε σας και όχι στους άλλους. Ποθ θεωρείτε δεδομενονβανπαιρνετε 100% και οι υπόλοιποι να αρέσκονται σε ένα 50-60% . Καλά αυτό με τα κρυφά οργανικά το λένε όλοι . Μόνο μην κλαίτε με την επικαιροποιηση.
από τη στιγμή που δεν έγινε σύσταση σε πε60, θεωρούμε δεδομένο μεγάλο ποσοστό κάλυψης._Καλό διορισμό