0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εντάξει παιδιά δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται! Και εμείς συνάδελφοι είμαστε! Και οι καθηγητές ανήκουμε στη δημόσια εκπαίδευση! Δηλαδή οι συνάδελφοι της πρωτοβάθμιας θα ¨Χαρείτε" αν διοριστούν κάτω από 2000 καθηγητές στη δευτεροβάθμια; Δεν μου αρέσει καθόλου αυτό που γίνεται!
Εφόσον έχεις πληροφορίες για τις οποίες είσαι σίγουρη, γιατί δε λες τα νούμερα. Κοντός ψαλμός αλληλούια, να δούμε αν θα επιβεβαιωθείς. Έστω κι αν είναι γενικά για τις βαθμίδες.
Υπόθεση η πληροφορία;Τα κένα των μεταταξεων της 2236,πως γίνεται να φτάσει στο 2500;Μήπως και η ειδική της μέσα;
Δηλαδή δεν θα καλυφθεί το 100% της δευτεροβάθμιας ?
και να φανταστείς πλακώνονται για 800 ευρώ μισθό, βασικά επίδομα είναι
Και μένα αυτό είναι μου με τρελαίνει πιο πολύ!!!!! Νομίζουμε ότι πιάσαμε τον παπά απ τα γένια...
800 δεν ειναι.. Οσοι δουλεύουμε χρονια παμε στο 1000ρικο..Καθολου άσχημα για τις ωρες δουλειάς...Στιν ιδιωτικο τομεα για να βγάλεις 1000 και ειδικά στην επαρχία δουλεύεις 12ωρα Δευτέρα-Σάββατο χωρις άδειες και τα υπολοιπα.... Μην λεμε τωρα οτι θέλουμε...
Δεν είναι υποχρεωτικός ο διορισμός. Μπορείτε να μείνετε αναπληρωτής ή να ασκήσετε ιδιωτικά το επάγγελμα
Εγώ TK δεν είμαι τέτοιος άνθρωπος και δεν έχω χαιρεκακία! Και ούτε στρέφομαι εναντίον των δασκάλων! Αλλά θέλω και ο κλάδος της δευτεροβάθμιας να μην πιάσει "πάτο" στους φετινούς διορισμούς!