0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ισχυει η κατανομή του ΠΑΣΑΔ;
Εσύ mstg είσαι διορισμένος; Δεν θέλεις να διοριστούν πολλοί στη δευτεροβάθμια για να πάρεις μετάθεση του χρόνου!!!
Ποιες μεταθέσεις;;;; Είσαι καλά;;;Όσοι πήραν, πήραν. Από του χρόνου, θα δυσκολέψουν κι οι αποσπάσεις. Ήδη το συζητούν οι δάσκαλοι (που έχουν και περιθώρια κενών οργανικών), όχι οι άλλοι κλάδοι της
Μήπως διευκρινίστηκε με ποιους πινακες θα γίνουν οι διορισμοί της ειδικής;;
Δεν νομίζω να μειωθούν ούτε οι συνταξιοδοτήσεις, ούτε οι μεταθέσεις, ούτε οι αποσπάσεις στον κλάδο μου (ΠΕ03) πάντως. Δεν ξέρω για τους άλλους κλάδους.Ίσα, ίσα που θεωρώ ότι πολλοί από τους περσινούς διορισμένους θα πάρουν μετάθεση κοντά στον τόπο κατοικίας τους.Ενδεχομένως κάποιοι νομοί να ξεμείνουν από οργανικές λόγω των "υποχρεωτικών" μεταθέσεων ειδικών κατηγοριών, αλλά μέχρι εκεί.
Στους φιλολόγους φέτος οι συνταξιοδοτήσεις ήταν 519, ενώ πέρυσι ήταν 925, άρα υπήρξε αισθητή μείωση.Επιπλέον, δε βλέπω το λόγο να συνταξιοδοτηθούν άρον-άρον οι μεγάλης ηλικίας συνάδελφοι, από τη στιγμή που θα ζουν με 700 ευρώ το πολύ (προσωρινή σύνταξη), για 18-28 μήνες, μέχρι να εκδοθεί η οριστική απόφαση για τη σύνταξή τους. Δεν τους συμφέει κι οι εποχές είναι δύσκολες. Τέλος, μετάθεση θα πάρουν οι περσινοί διορισμένοι, αν στον τόπο τους απομείνουν οργανικά κενά ύστερα από τις φετινές συνταξιοδοτήσεις.