0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γ.Γραμματέα;;; Κάτι υπονοείς για τους επόμενους διορισμούς ..
Νησια ΚυκλάδωνΡοδοςΚωςΑθηναΘεσσαλονικηΕιναι οι περιοχές μετα ακριβότερα ενοικια και πρεπει να αποφεύγεται απο εκπαιδευτικούς που δεν έχουν δικο τους σπιτι εκει...Καλυτερα σε ενα μικρο νησί ή επαρχια....Επισης 800 ειναι τον 1ο χρόνο, μετα παει 1000ρικο (αφου οι περισσοτεροι π διορίζονται ειναι ΜΚ4-ΜΚ6)... Τελεια δεν ειναι, αλλα καλυτερα απο το να δουλευω στον ιδιωτικο τομεα 12 ωρες την ημερα και να τρωω και βρισιδια..Και το σημαντιμοτερο; Κανω κατι π μου αρεσει... Ειμαι με τα παιδια....Στη ζωη οτι δινεις παίρνεις.. Αν θες πολλα λεφτα δεν θα πας εκπαιδευτικός στο δημόσιο...Αλλα ο προσωπικός χρονος π έχεις Σαββατοκύριακα, Χριστούγεννα, Πασχα, Καλοκαιρι, Αργίες καμια αλλη δουλεια στη γη δεν στη προσφέρει.. Και οσο καποιος μεγαλώνει ο ελεύθερος χρόνος γινεται σημαντικοτερος...Οποιος θελεις παραδάκι ζεστο και πολύ, ας δοκιμασει την τυχη του στη ζούγκλα του ιδιωτικου τομέα...Πολλοι δοκίμασαν και τωρα χρωστάνε ΤΕ
Διαπαιδαγώγηση εννοείς! Έγραψες Διαπαιδαγώγιση! Έκανες ορθογραφικό λάθος!
Ρίγη και συγκίνηση... Θα μπορούσα να είχα γράψει ακριβώς το ίδιο κείμενο και εγώ.
Ποιοι "χαντακώθηκαν" από δευτεροβάθμια ξέρουμε; 😥
Εσύ άσε τις αμπελοφιλοσοφιες και βγες επιτέλους !!!
Όλοι μαζί μου ασχολούνται αυτές τις μέρες Είμαι το πιο διάσημο μέλος στο forum, lol
Υπάρχουν ήδη 300 που είναι πάνω από 67 και άλλοι 500 που είναι 66-67 …όποτε και πιθανόν να φύγουν καμία 500φετος