0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσείς, ποιοι είστε;;;Οι Φυσικοί, έχουν 55 οργανικά κενά. Δυστυχώς!
Μάλλον είναι νωρίς για τέτοιες απορίες αλλά ας πιάσουμε και κάτι άλλο αφού κατανομή ακόμα δεν βγαίνει. Θα υπάρξει μεγάλη διαφορά πιστεύετε φέτος στην α' φάση προσλήψεων μετά τους διορισμούς;
Μπορεί κάποιος να ανεβάσει έναν εκκαθαρισμένο πίνακα καθηγητών ειδικής αγωγής; Εγώ φιλόλογος είμαι! Να δούμε αν έχουμε κάποια ελπίδα
Κατάλαβα! Θα μου βγουν τα ματάκια μου να συγκρίνω τους δύο πίνακες!!!
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/386114_eidisi-gia-toys-fetinoys-diorismoys-ekpaideytikon-pe04Ανακοίνωση των πε04.01 που λένε ουσιαστικά ότι θα φάνε θέσεις από πε04.02 -04.
Δεν ξέρω πως εννοείς το χαντάκωμα, αλλά αυτοί που δικαιούνται (κατ’ έμε) να νιώθουν αδικημένοι είναι οι ΠΕ04.04. Οι υπόλοιποι πάνε για 100% καλυψη των οργανικών τους κενών. Ναι είναι λίγα, αλλά αυτά έβγαλε ο αλγόριθμος και γι αυτό δεν φταίει κανείς. Το πέρυσι δεν είναι μέτρο συγκρισης γιατι υπολογίστηκαν συνταξιοδοτήσεις από δυο χρονιές, συν σημαντικές αλλαγές στα μαθήματα (για μας Λατινικά + κόντρα μάθημα) που εκτόξευσαν τα κενα. Από δω και πέρα, αν υπάρχει σταθερή ροη διορισμών θα είναι περίπου όπως φέτος.
Προφανώς στην ήδη τελειωμένη κατανομή το περισσότερο μερίδιο στους ΠΕ04 θα το πάρουν οι φυσικοί