0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Patreas μη μας αφήσεις! Η λογική φωνή του forum!
Είχατε γράψει τις προηγούμενες μέρες ότι πολλοί είναι και οι διδάκτορες στις πρώτες θέσεις! Θα κάνουν αίτηση διορισμού; Έχετε κάποια πληροφόρηση; Ακόμη γνωρίζετε πόσοι είναι οι διορισμένοι σε άλλες υπηρεσίες του δημοσίου τομέα; Αν γνωρίζει κάποιος ας μου γράψει! Εγώ φιλόλογος είμαι!
392 τα κενα των βιολογων.. Αν πάρει το 60% πάνε σε 235 βιολόγους... Αρα μενουν 157 κενές θέσεις βιολογων για του χρόνου.2200 τα κενα της βθμιας γενικής μείον 157 βιολόγους...2000 περίπου. Αρα θα καλυφθούν 100% οι υπόλοιπες ειδικότητες αβθμιας...
Ρε παιδιά οι βιολόγοι αυτά τα κενά έχουν όλα και όλα από τράμπα με ρουσφέτι του μακαρίτη του Κουράκη που ήταν βιοεπιστήμον...Μετά γιόκ Κάθε χρόνο βγαίνουν σε σύνταξη 20 με 30 άτομα..Μερικούς τους έπιασε η τρομάρα μην πέσουν στο νέο σύστημα αλλά δεν αφορά το σύνολο μία μεμονωμένη ειδικότητα...Μιλάνε λες και είναι φιλόλογοι ή δάσκαλοι
Ειναι ειρωνικο το αρθρο μην τσιμπάτε..Οι διορισμοί των φυσικων θα ειναι τα κενα των μεταταξεων (περιπου 55-60).
Συνάδελφε, δυστυχώς πληροφορία δεν έχω. Αλλά εμπιστεύομαι αυτό που έχει πει ο Patreas, δηλαδή το 60% των οργανικών σας κενών.