0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πως είστε τόσο σίγουροι ότι θα βγει αύριο η κατανομή; Το ακούσατε κάπου επίσημα; Ο κοπτσης είπε από αύριο να ελέγχουμε οπσυδ, πως είστε σίγουροι ότι θα βγει η κατανομή απορώ!
Είναι πολύ δύσκολο λοιπόν για το υπουργείο που όλα καλά τα κάνει όπως λέει να έβγαζε από 14 Ιουνίου που ανακοινώθηκε ο αριθμός κι ένα χρονοδιάγραμμα τύπου:Κατανομή -ημερομηνιαΠροσκληση- το ίδιο;;;Μας έχουν βγει τα μάτια να ψάχνουμε σε fora και site για μια είδηση εδώ κι ένα μηνα
Καλημέρα σε όλους! Το μαρτύριο είναι κοντά στο τέλος του... Ελπίζω να βγει αύριο η κατανομή. Γνωρίζει κάποιος εάν έχει υπογραφεί από τους αρμόδιους υπουργούς; γιατι εφόσον θα βγει σε ΦΕΚ δεν θέλει τουλάχιστον 1 επιπλέον ημέρα; πέρσι νομίζω ημέρα υπογραφής υπουργών με ημέρα κυκλοφορίας ΦΕΚ Κατανομής είχαν 1 ημέρα διαφορά. Ευχαριστώ
Προφανώς κάποια σκοπιμότητα έχει όλο αυτό (ποια είναι αυτή δεν ξέρω).[/quoteΔιατυμπανίζουν πάντως τον εξυγχρονισμο της διοίκησης και κοιτάτε πόσο Ευρωπαίοι είμαστε.....
Προφανώς κάποια σκοπιμότητα έχει όλο αυτό (ποια είναι αυτή δεν ξέρω).
καλησπέρες να ρωτησω επειδη ειτε διορισμό ειτε αναπληρωτης χρειάζεται χαρτι παθολογου και ψυχιατρου ποσο διάρκεια εχουν αν τα βγαλω αυτες τις μερες;; ευχα..