0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
3 μήνες έχουν, αλλά εξαρτάται σε ποια διεύθυνση θα πέσεις. Κάποιες ήθελαν να τις κάνεις με δικό τους παραπεμπτικό. Δε δέχονταν άλλες.
Αυτοί τώρα είναι συνάδελφοι που δε θέλουν να γίνουν οι φετινοι διορισμοί;Ντράπηκε και η ντροπή!Λες και έλεγε πουθενά ότι δε θα γίνουν του χρόνου διορισμοί.Εκπαιδευτικοι σου λέει μετά...
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι συνάδελφοι που διοριστηκαν πέρυσι ήξεραν εκ των προτέρων ότι θα επρεπε να υπηρετήσουν επί διετιας την οργανικη (δεν κρίνω αν είναι δίκαιο η άδικο). Κάποιοι θα μπορούσαν να επιλέξουν να εργαστούν άλλη μια χρονιά ως αναπληρωτές (έχω συγγενή που το επίλεξε) και να διοριστούν φέτος.Και οι φετινοί που θα διοριστούν γνωρίζουν τους όρους.Εν κατακλείδι ο καθένας παίρνει το βάρος της απόφασης και επωμιζεται τα συν και τα πλην.
Προσωπική μου άποψη είναι ότι οι συνάδελφοι που διοριστηκαν πέρυσι ήξεραν εκ των προτέρων ότι θα επρεπε να υπηρετήσουν επί διετιας την οργανικη (δεν κρίνω αν είναι δίκαιο η άδικο). Κάποιοι θα μπορούσαν να επιλέξουν να εργαστούν άλλη μια χρονιά ως αναπληρωτές (έχω συγγενή που το επίλεξε) και να διοριστούν φέτος.Και οι φετινοί που θα διοριστούν γνωρίζουν τους όρους.Εν κατακλείδι ο καθένας παίρνει το βάρος της απόφασης και επωμθζεται τα συν και τα πλην.
Η 2ετία δεν είναι το πρόβλημα.