0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συμπέρασμα.. βάση των κατανομών που έχουμε μέχρι τώρα... και αριθμό στην ειδική το 1300:ΕΕΠ-Ε
Συνάδελφοι φέτος έχει αλλά κενά γιατί υπήρξαν μεταθέσεις και συντάξεις. Αν λόγω χάρη ( δεν έχω ιδέα) τα Τρίκαλα δεν είχαν κενα για διορισμό πέρυσι και φέτος πήραν μετάθεση πέντε άτομα και άλλα πέντε σύνταξη, προφανώς ανοίγουν 10 θέσεις που και να ήθελαν δεν δόθηκαν πέρυσι. Όλοι οι νεοδιοριστοι λένε μην τυχόν διορίσει αν δεν πάω σπίτι μου. Πέρυσι που από τα 6000+ οργανικά ΠΕ 70 διόρισε μόνο 3700 δεν βγήκε κανένας να διαμαρτυρηθεί για τους υπόλοιπους που έμειναν αδιοριστοι. Τώρα λυπάμαι αλλά δεν θα συνταχθουμε μαζί τους.
Είναι επιβεβαιωμένο ότι είναι μόνο 400; 500+ λέγανε...
Εσυ δηλαδή πως θα χαρακτήριζες το φαινόμενο κάποιος με θεση 4000 στον πίνακα των ΠΕ70 να διοριστεί εκεί που ήθελε ο 2500;
Πες τα Χρυσόστομε/η. Όποιος δεν ηθελε να διοριστεί μακριά ας μην διοριζόταν. Δυστυχως δεν μπορουμε να διοριστουμε διπλα στο σπίτι μας. 5 χρόνια στα νησιά έχω γνωρίσει άτομα που δυσκολα πανε στο τόπο τους και αρχίζουν τη ζωή τους εκεί που διορίζονται. Αν υπαρχει οικογένεια στη μέση ας μην δήλωναν περυσι τα παντα όλα και ας περιμεναν φέτος. Ξέρω άτομο περυσι που έβαλε δυο περιοχες γιατί δεν ήθελε να παει Κυκλάδες Δωδεκάνησα και φέτος διορίζεται σπίτι του. Αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι επειδή διορίστηκαν οι περσινοι σταμάτησαν τα παντα και δεν κάνουμε διορισμους. Επίσης ποιος εγγυάται ότι όλοι αυτοί οι περσινοι θα έπαιρναν μεταθέσεις ή αποσπάσεις φέτος? Αν δεν ήθελαν να πανε μακριά γιατί είχαν οικογένεια και υποχρεώσεις ας περιμεναν και ας πηγαιναν άτομα που πραγματικά το ήθελαν.Δεν μπορουμε να τα έχουμε ολα σε αυτή τη ζωή.
Από την αλλά εγώ ως ΑΜΕΑ και με παιδί, θα δηλώσω μόνο Αττική γτ δεν μπορώ να φύγω μακριά από την οικογένειά μου. Αν όμως κάποιος δηλώσει φέτος Κυκλάδες, διοριστεί και μετά του κάνουν το χατίρι και τον φέρουν Αττική δεν θα είναι άδικο; Το καλοκαίρι θα πληρωθεί και εγώ θα είμαι άνεργος. Το αναφέρω όχι για να πω πως έχεις άδικο. Απλά για να δείξω πως δεν υπάρχει μόνο άσπρο ή μαύρο. Σε κάθε σύστημα πάντα θα υπάρχει κάποιος που νιώθει αδικία (και μάλιστα και από τις δύο πλευρές). Το πιο σωστό για μένα θα ήταν, όταν έγινε αναφορά για υπηρέτηση 2 ετών να γίνουν οι απαραίτητες ενέργειες. Από τη στιγμή που δεν έγινε αποδεκτή η αλλαγή ξέρει ο καθένας τι τον περιμένει και πράττει αναλόγως. Δεν νομίζω να διαφωνεί κάνει στα παραπάνω....Επίσης, να σημειώσω πως ο @mts.ag πρέπει να είναι από τα καλύτερα παιδιά εδώ στο forumΣτάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk