0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πολλά από τα σχολεία αυτά δεν λειτούργησαν ποτε λόγω έλλειψης κριριακων υποδομών. Ωστόσο και νηπιαγωγεία κλείνουν πολλά. Πλασματικα έχει άπειρα η βθμια. Μια ματιά να ρίξεις σε μεγάλους κλάδους στις δδε και σύγκριση με τις μετατάξεις και θα διαπιστώσεις ότι κλάδοι που θέλουν πάνω από 350 δεν έχουν ούτε 150 πραγματικά.
Πολλά από τα σχολεία αυτά δεν λειτούργησαν ποτε λόγω έλλειψης κριριακων υποδομών. Ωστόσο και νηπιαγωγεία κλείνουν πολλά. Πλασματικα έχει άπειρα η βθμια. Μια ματιά να ρίξεις σε μεγάλους κλάδους στις δδε και σύγκριση με τις μετατάξεις και θα διαπιστώσεις ότι κλάδοι που θέλουν πάνω από 350 δεν έχουν ούτε 200 πραγματικά.
Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται. Για κάνε.μια γύρα από μεγάλες δδε. Μετατάξεις = 43 κενά . Οργανικά κενά απο δδε τον Ιουνίου = 0. Ενδεικτικά αυτό..έχω πολλά τέτοια παραδείγματαΕνώ η Πρωτοβάθμια βρίθει οργανικών κενών !! Γελάνε και τα πλήκτρα του pc ! Γιατί δεν λέτε κύριέ μου ότι όταν έγιναν οι τοποθετήσεις των νεοδιόριστών δασκάλων οι Πρωτοβάθμιες δεν ήξεραν που τους βάλουν και έγινε χαμός από υπεραριθμίες ; Αλλά αυτά δεν τα λέμε ...
Εσύ δεν ξέρεις τι γίνεται. Για κάνε.μια γύρα από μεγάλες δδε. Μετατάξεις = 43 κενά . Οργανικά κενά απο δδε τον Ιουνίου = 0. Ενδεικτικά αυτό..έχω πολλά τέτοια παραδείγματα α
Γιατί τόση σιωπή;
Η κατανομή των διορισμών υπογράφτηκε την Παρασκευή από την υπουργό παιδείας.
Δεν έχει σημασία αν λειτούργησαν ή όχι, δίνουν κενά για μεταθέσεις, μετατάξεις και διορισμούς.Για τη δευτεροβάθμια ουδέν σχόλιο. Δεν ξέρεις τι σου γίνεται. Οι ώρες είναι υπολογισμένα επακριβως μέχρις την τελευταία.Μακάρι να εφαρμοζόταν και στη πρωτοβάθμια ο ίδιος αλγόριθμος. Τότε θα ήμουν και υπέρ του ίδιου ποσοστού κάλυψης.
Ακριβώς. Στη δική μου διεύθυνση, έδωσαν ως κενά σχολεία (τα οποία είναι χρόνια σε αναστολή και εμφανίζονται σε αυτή τη λίστα) για τις τοποθετήσεις μετατιθέμενων και αυτών που ζητάνε βελτίωση και το έγραφε σε διπλανή στήλη ότι είναι σε αναστολή. Κοροϊδία σκέτη