0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παιδιά δεν μπορείτε να μου απαντήσετε; Μια ερώτηση κάνω! Σίγουρα πολλοί από εσάς γνωρίζετε πόσοι είναι!
Καλά αυτό ισχύει για όλους τους κλάδους όπου απαιτείται η πρόσληψη αναπληρωτών. Οι συμβασιούχοι είναι συμβασιούχοι είτε είναι δάσκαλοι και νηπιαγωγοι είτε θεατρολογοι.
Δεν ανοίγει σχολείο χωρίς δάσκαλο ή νηπιαγωγό. Στον δικό μου κλάδο (ΠΕ60) πήρε 4000 αναπληρωτριες στην γενική αγωγή, οι δάσκαλοι δεν ξέρω πόσοι ακριβώς ήταν.Δεν σας φταίει η πρωτοβάθμια για την κατανομή, το υπουργείο λογικό να θελήσει την μείωση των συμβασιούχων σε ειδικότητες που είναι πολλοί οι αναπληρωτές.
Εδώ όμως αναφερόμαστε στην Εκπαίδευση. Και βασικό κύτταρο/πυλώνας ενός σχολείου είναι ο δάσκαλος, ούτε η παράλληλη ούτε το ζεπ, ούτε οι ΕΕΠ, Ε
Καλά, κάνε μάθημα χωρίς παράλληλη αν μπορείς. Νόμιζα ότι τα σχόλια αφορούσαν την κατανομή και όχι την ιεράρχηση των κλάδων.
Ο δικός μου κλάδος της θεατρικής αγωγής εχει ελάχιστους μόνιμους. Περα απο την α φαση που ηταν ηδη Κουτσουρεμένη πηρε 700 ατομα και μηδέν σ ολες τος υπόλοιπες. Όσοι λοιπον θεατρικής αγωγής έφυγαν λόγω αδειών δεν αντικαταστάθηκαν ποτε απο συναδέλφους αναπληρωτες στις υπόλοιπες φάσεις λογω έλλειψης κονδυλίων ΕΣΠΑ. Ξερεις πόσους θεατρικής αγωγής θα παρει τωρα; 0 το απόλυτο ειναι για γέλια
Καλε εδω πια διορίζονται πε70 που η μόνη προϋπηρεσία τους ειναι ως παράλληλες. Οπως διορίστηκαν ειδική οι της γενικής με μεταπτυχιακό ειδικής χωρίς καμια ωρα στην ειδική