0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγώ δεν έχω δει ποτέ κάτι τέτοιο. Μη σου πω αρκετές φορές έχω δει πε71 να μην ξέρουν που παν τα τέσσερα. Ή να αρνούνται να κρατήσουν το τμήμα καθώς μόνες τους λένε ότι δεν έχουν διδαχθεί γενική αγωγή. Πλέον η κυβέρνηση προχωρά προς τη λογική της συνδιδασκαλιας κατά τη γνώμη μου κάτι φοβερά θετικό. Οπότε οι πε71 στα ειδικά σχολεία και οι ΠΕ70.50 στα γενικά. Το πιο δίκαιο.
Καλημέρα, συναδελφοι. Σήμερα ή που θα βγει η κατανομή ή που θα βγει η ψυχή μας Ελπίζω το πρώτο!
Σύμφωνα με αυτό μάλλον θα σου βγει η ψυχή… https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/386291_diorismoi-ekpaideytikon-kai-katanomes-tin-epomeni-ebdomada-i-anakoinosi-oiΚαταπληκτικά
μφωνα με όσα έως σήμερα έχουν διαρρεύσει και αν τελικά ισχύουν, η κατανομή για την Ειδική Αγωγή έχει ως εξής: Α/θμια: 485
Ντροπη τους !!!!!! Ετοιμη η κατανομη απο την Παρασκευη και για μια υπογραφη παει την επομενη εβδομαδα ;
δεν είναι απλα η υπογραφή, ειναι κατι αλλο....προς εντυπωσίασμο, καποιο μαγειρεμα, κατι αλλο νομοθετικού ενδιαφεροντος... Αλλα νομιζω οτι θα βγουν ολα μαζι... Την αλλη εβδομαδα... Κατανομη κ δηλωση μαζι.. Προσωπικη εκτίμηση
Μόνο μια διαρροή θα μας λυτρώσει