0 μέλη και 12 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πλήρης κάλυψη των οργανικών κενών. Μακάρι του χρόνου να γίνει σύσταση και νέων οργανικών κενών ( νομίζω 1000 σίγουρα χρειάζονται οι ΠΕ60), ώστε να δοθούν μαζί με τις συνταξιοδοτήσεις του 2023 στους επόμενους διορισμούς.
δεν έχει κλειδώσει;
Πώς να ξέρω;
Καλημέρα σας . Εγώ θα επιβεβαιώσω ότι ο αριθμός της γενικής θα είναι στο 8500 . Και επιμένω ότι οι φιλόλογοι θα είναι πιο πολλοί από τους 520 . Καλή επιτυχία σε όλους μας !
Στην γενική , έχουν πει για 350 αλλά εγώ το αμφισβητώ . Και εγώ συντάσσομαι με αυτούς που υποστηρίζουν τον αριθμό της α φάσης .
Ο αριθμός των φιλολόγων θα είναι μεγάλος ! Και σας είπα το υπουργείο μας επιφυλάσσει ευχάριστες εκπλήξεις .
Οι φιλόλογοι πιστεύω , δική μου εκτίμηση , θα πάνε στο 600
Το νούμερο των φιλολόγων δεν θα είναι σε καμία περίπτωση 317 !!
2200 είναι ο αριθμός σε εμάς . Οι φιλόλογοι δεν πετσοκοβονται άλλο . Περιμένω να φτάσουν στο 400 !
Ο αριθμός των φιλολόγων πάντως δεν είναι σε καμία περίπτωση 317 ! Είναι προς τα πάνω αρκετά !
307 οι φιλόλογοι
Το πρόβλημα στην περίπτωση της Κίρκης δεν είναι ότι έδινε λάθος πληροφορίες, γιατί ό,τι γράφεται εδώ, είτε πληροφορία είτε εκτίμηση, δεν είναι επίσημο! Το πρόβλημα είναι ότι όταν άλλοι συνάδελφοι έλεγαν τις πληροφορίες τους η Κίρκη έκανε ακραία επίθεση και τους μείωνε. Είχε μπροστά της δεδομένα, τα κενά των μετατάξεων, και επέμενε σε ένα παραμύθι που είχε στήσει η ίδια για να βγει η καλή και μάχιμη φιλόλογος.Σημ. Φέτος είχαμε και εκλογές πριν λίγους μήνες...
Teacherini, απόλαυσε εσύ τους καρπούς των αγώνων του κλάδου σου και σταμάτα να σχολιάζεις τους άλλους! Δεν σου ταιριάζουν οι κακεντρέχειες... Καλά μπάνια με κοκτειλάκια από εδώ και πέρα! Κάνε ζωάρα εσύ και όλα καλά!