0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η προκήρυξη και ο νόμος καθόριζαν συγκεκριμένες διαδικασίες και δεσμεύσεις εκ μέρους των υποψηφίων.Αυτό που κάνει τώρα η Κεραμέως είναι να ενισχύσει το νόμο, την εφαρμογή του.Δεν κινείται αντίθετα προς την κατεύθυνση του νόμου. Συμπληρώνει όπως πολύ σωστά επισημάνθηκε ένα κενό, συν ότι το κάνει για να μη δημιουργήσει δυσαρμονία στο σύστημα.Αν παραιτηθεί κάποιος τώρα θα αφήσει ένα κενό που δεν θα περιλαμβάνεται σε αυτά που ήδη έχουν δοθεί από τις διευθύνσεις.Άρα θα πάει μετά σε αυτό αναπληρωτής...Ο σκοπός είναι να μειωθούν οι αναπληρωτές όχι να προκύπτουν με αυτό τον τρόπο.
Μην στοχοποιείς άτομα. Σιγά μην βάλουμε και ντεντεκτιβ να την ψάξει.
Μην χαλιεστε ! Αυτός ο teacherini και η παρέα του είναι troll ολκής !
Ειναι ή δεν είναι εκ των υστέρων αλλαγή των δεδομένων που ίσχυαν όταν υπογράφαμε? Τι θα πει ενισχύει το νόμο? Αλλάζει εκ των υστέρων κάτι που ίσχυε ή όχι?
αφου διορίστηκε να παραμεινει στη θέση της ως διορισμένη όχι. Να θέλει να ξανά διοριστεί κιόλας και να γκρινιαζει και από πανω. Είναι ήδη ένα χρόνο διορισμένη.
Ναι είναι εκ των υστέρων.Αλλά όμως ενισχύει την αρχική επιλογή όσων επέλεξαν να διοριστούν την πρώτη χρονιά.Αναφορικά με τη διετία.Σου λέει ο νομοθέτης ότι εάν εσύ παραιτηθείς για να ξαναπροσληφθείς παραβιάζεις το νόμο της διετίας, στην επιλογή που έκανες αρχικά.
Καλύτερα τρολ από εκπρόσωπος συλλόγου ββαθμιας που λέει σε συνάδελφο ότι θα τον κάνει γουρούνι... Σαντ.
Την ευθύνη για τις προσβολές σου θα την αναλάβεις συναδελφισσα ?
Η διετία αφορούσε παραμονή στην περιοχή διορισμου .Και αφού είναι σα ενίσχυση του νόμου , γιατί εισάγει νέο χρονικό όριο τα τρία χρόνια? Ο νόμος για δύο έλεγε
Μόλις μπω από το δεύτερο προφίλ μου
Γιατί ενδεχομένως δεν μπόρεσε να πάρει μετάθεση από κει
Άλλη μια καινούργια παράμετρος που δεν υπήρχε δλδ εξαρχής.Αυτό ειναι άλλος νόμος δεν είναι ενίσχυση του προηγούμενου.