0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μα κανείς δεν μπορεί να ξέρει αν θα πιάσει κοντινό νομό..πώς να ξέρω εγώ τις επιλογές των άλλων;Μπορεί εγώ να νομίζω ότι διορίζομαι κοντά και να έρθουν κάποιοι από το πουθενά επειδή δεν έπιασαν τους νομούς τους και να μου πάρουν τη θέση.Για κανέναν δεν είναι εύκολο να αφήσει το σπίτι του,αντιθέτως είναι πάρα πολύ δύσκολο αλλά εμένα μου φαίνεται μονόδρομος.Ίσως οι αποσπάσεις το κάνουν περισσότερο υποφερτό,για μετά τα δύο χρόνια μιλάω φυσικά.
Θα σου εξηγήσω τη λογική μου. Από του χρόνου ενεργοποιούνται οι μεταθέσεις. Ότι καλό κενό προκύπτει θα το πιάνουν οι παλαιότεροι. Επομένως από του χρόνου δεν θα υπάρχει ο φόβος μήπως πιαστούν οι θέσεις από επόμενους γιατί θα τα πιάνουν οι μετατιθέμενοι. Το μακριά θα ναι μονόδρομος αν κάποιος θέλει διορισμό.
Μα έτσι είναι... μετά τη πρώτη διετία αποσπάσεις μέχρι να ερθει η πολυπόθητη μετάθεση. Ευτυχώς υπάρχουν και πολλά λειτουργικά κενά!
Σοβαρά τώρα;Από που το έβγαλες ειδικά για μένα αυτό το συμπέρασμα;Εκτός αν κρίνεις εξ ιδίων τα αλλότρια!
εγω αλλοτρια δεννκρινω..ημουν απο αυτους που δεν τα ξεπουλησαν ολα. Αγαπητε/αγαπητη... Μεχρι τωρα περιμενω την καταλληλη στιγμή εαν δε μπορω να υποστηριξω τις αποφασεις μου.. Προσεχω τις αρχικες επιλογες.. Οποτε προσεξτε τι λετε.... Και σ εποιον τα λετε
Καλά και εγώ όλα θα τα βάλω αλλά με βαριά καρδιά γιατί μετά δεν ξέρουμε πόσο καιρό θα εγκλωβιστουμε στο νησί...
Το ίδιο ισχύει και για σένα,με ηξερες κι από χτες για να βγάλεις το συμπέρασμα που έβγαλες;Στο δικό μου σχόλιο χωρίς να γνωρίζεις μου επιτέθηκες τι περίμενες;
Στους μαθηματικους.. Δεδομένου οτι μονο χοντρικά οι 25 πρώτοι ειναι σς ειδικη κ γενική, μέσα στην πρωτη 400αδα..που προβλέπετε να φτασει ο πινακας;της γενικης ; εκτιμηση...
Μα αυτό σου λέω. Δε θα είναι σπίτι τους. Προηγούνται οι μεταθεσεις και οι διορισμοί γινόταν στα κενα μετά από τις μεταθεσεις. Και έχεις κάτι χιλιάδες νεοδιόριστους που θα κάνουν αίτηση για μετάθεση του χρόνου. Τίποτα δε θα μείνει στη στεριά μετά τις μεταθεσεις.