0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
georgia4.. έχουν περάσει 10 χρόνια που έγραψα για πρώτη φορά ότι πρέπει να σταματήσει η μεταφορά προϋπηρεσίας από ειδική σε γενική... τοτε αυτό ίσχυε. Αλλά βλέπεις οι του υπουργείου είχαν εφαρμόσει το κουτάκι και οι προσλήψεις στην ειδική γίνονταν τουλαχιστον με ένα 30% από τους πίνακες της γενικής την ίδια ώρα οι πινακες είχαν κλειδώσει για μια 5ετια και δεκάδες αναπληρωτες με προσόντα ειδικης ήταν απέξω. Πέρασαν χρόνια για να έλθει ο απίθανος γαβρογλου με ένα νόμο και ένα άρθρο να το κάνει ακόμη χειρότερα.Μεταφορα προϋπηρεσίας από ειδική σε γενική και αντίστροφα όπως επίσης μεταφορά προϋπηρεσίας από κλάδο σε κλάδο.. φαντάσου αναπληρωτής με προϋπηρεσία στον κλάδο μουσικης...δεν έχω τίποτα με τον κλάδο... επειδή πριν από 20 χρόνια είχε αποκτήσει.. τυχαία το γράφω... πτυχίο πληροφορικής όχι μόνο να κάνει μεταφορά προϋπηρεσίας και σε ειδικη και σε γενική του δίνει ακόμη και 7 μόρια. Εγώ έχω προϋπηρεσία μόνο στην ειδική... σημείωση τα 7 αυτά μόρια εγώ τα έκανα με 3 χρόνια μειωμένου.. γιατί εκείνες τις εποχές Αρβανιτοπουλος και Λοβέρδος στην ειδική αγωγή και στον κλάδο Πε86 έκαναν 53 προσλήψεις μόνο ΔΕ και λίγες μειωμένου και αυτές μετά τον Φλεβάρη.Είμαι 14 χρόνια αναπληρωτής και από αυτή την κατάσταση μάλλον θα είμαι και του χρόνου αναπληρωτής..ενω αν ίσχυε αυτό που φώναζα εδώ και χρόνια ίσως να είχα διορισμό και από την πρώτη φαση
Λογικά η πρόσκληση για διορισμό και την επιλογή των κενών θα βγει μετά το Φεκ που θα δημοσιευτεί για τα ΑΕΙ που περιλαμβάνει και τον αποκλεισμό των νεοδιόριστων. Πότε εκτιμάτε ότι θα γίνει αυτό;[/quoteΣωστά
Ήμαρτον πια! Δε βαρέθηκες;;; Με φωτογραφίζεις συνέχεια, χωρίς λόγο...! Εγώ φταίω που η
Και τώρα η ερώτηση: τι προτιμάμε όσοι έχουμε εργαστει στο δημόσιο και πιο παλιά; (εγώ από το 2009). Ασφάλεια Δημοσίου ή Ικα;Υπάρχει κάποιο αντίστοιχο νήμα;
Ήμουν μέλος από το 2016. Ξεκίνησα να γράφω πριν κάνα δυο μήνες. Υπάρχει πολύ τοξικό κλίμα. Είναι δικαιολογημένο να ακούγονται παράπονα, αλλά αδικαιολόγητο να γίνεται επίθεση σε έναν κλάδο. Λες και ο Χ δάσκαλος ή η Ψ δασκάλα πήγαν στο Υπουργείο και είπαν διόρισε μόνο δασκάλους. Θα τους έδιωχναν και θα είχαν δίκιο. Η Δευτεροβάθμια καλύφθηκε σχεδόν 100% πλην Φυσικών. Έπεσε τσεκούρι στα Ε
Το θέμα είναι ο τρόπος σου που αν μη τι άλλο δε συνάδει με τα συμφέροντα όλων των πε02 διορισμένων και μη. Το γεγονός ότι οι πληροφορίες που δίνονταν σε όλη τη βθμια υπό την αιγίδα της Πεαδ , ήταν αποπροσανατολιστικές είναι κάτι που πρέπει να προβληματισει όλους μας για τα άτομα που λαμβάνουν αποφάσεις στο υπουργείο για όλη την εκπαίδευση !