0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η τροπολογία που αποκλείει της ειδικής είναι αυθαίρετη και οι περσινοί νεοδιόριστοι θα έπρεπε να έχουν πρώτα δικαίωμα μετάθεσης. Αυτό είναι το μόνο τίμιο.
Ναι αλλά πως θα βολευτούνε αυτοί που βαριόταν να τρέχουν μακριά;;;
Οταν υποστηρίζεις το άδικο έρχεται η σειρά σου να αδικηθείς. Αυτό θα πω μόνο.
Οπως εξηγήθηκε και νωρίτερα είναι άδικο όταν δεν εμφανίζονται όλα τα κενά για να διαλέξεις, αλλά γίνεται επιλογή αυτών που σου προσφέρονται. Επιπλέον, μετά από τόσα χρόνια αδιοριστίας κανείς δεν είναι ποτέ σίγουρος αν θα γίνουν και την επόμενη χρονιά διορισμοί για να περιμένει. Αν θες να μου πεις φιλοσοφίες του τύπου "όλα στη ζωή είναι ένα ρίσκο", εγώ θα σου ευχηθώ να μην χρειαστεί να πάρεις την ίδια απάντηση του χρόνου.
Δεν υπάρχει καμία διαμάχη ούτε ασφαλώς καμία φιλοσοφία. Επί του πραγματικού μιλάω.Προσπαθώ να σου εξηγήσω πως θα έπρεπε να είναι δομημένη η προκυρηξη για να ευσταθεί αυτό που λες. Χωρίς φιλοσοφία.Για το αν θα έπρεπε να κρατούν ή όχι τα κενά, και να εμφανίζουν τα πάντα και στους διορισμούς αλλά και στις προσληψεις αναπληρωτων, δεν υπάρχει συζήτηση ότι το θέλει κάθε λογικος και δίκαιος άνθρωπος. Όμως αυτό δεν ισχύει για άλλους λόγους και δεν συνδέεται με την νομιμότητα της προκήρυξης όπως είναι δομημένη.
Και φέτος δε θα βολευτούν όλοι στις πόλεις φυσικά. Οπότε του χρόνου ΑΝ γίνουν διορισμοί με τον ίδιο τρόπο, θα αντιμετωπίζουν το ίδιο πρόβλημα. Γι'αυτό λέω πως όταν υποστηρίζεις το άδικο επειδή σε βολεύει, θα έρθει η ώρα που θα αδικηθείς επειδή βολεύει κάποιον άλλον.
Σόρρυ που δεν το θεωρώ φυσιολογικό οι διορισμένοι του 2021 να κάνουν 1 χρόνο ενώ οι 2020 και 2022 να κάνουν 2 χρόνια. Οι νεοδιόριστοι θα κατσουν 2 χρόνια και δεν θα καταφέρουν να κανουν τίποτε. Θα χάσουν μερικά ευρώ βεβαια αλλάοκ..