0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Τον άνοιξα από περιέργεια αλλά δεν καταλαβαίνω την χρησιμότητα του. Έχει τα ονόματα μαζί με βαθμολογία, την σειρά πριν και μετά την εκκαθάριση και δίπλα κενό για να γράψει κανείς πρώτη προτίμηση, δεύτερη προτίμηση ή αν θα δηλώσει παντού. Εννοείται ότι δεν περιέχει περιοχές προτίμησης αφού δεν έχουν ανακοινωθεί.
Λογικά πάμε για πρόσκληση μέχρι Παρασκευή.Δήλωση περιοχών: 25-29 ΙουλίουΑνακοίνωση διοριστέων: 1 Αυγούστου (έτσι για να μπει καλά ο πιο ωραίος μήνας του χρόνου)...
Αυτό είναι εκτίμηση φαντάζομαι και μακάρι να βγει αληθινή. Μόλις επικοινώνησα με το τμήμα διορισμών του Υπαιθ και στην ερώτησή μου, αν ισχύει η δήλωση της υπουργού για πρόσκληση μέχρι τις 20/7 η απάντηση ήταν: "ΟΥΤΕ ΚΑΝ" (και γελακια) Ο λόγος ήταν τα λάθη στο Οπσυδ που θα τα πάει όλα πίσω, όπως μου ανέφεραν. Στάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Τι ειδικότητα είδατε μπροστά σας ;;όλες ; Δε θα ανακοινωθούν οι περιοχές προτίμησης …. Θα ανακοινωθούν οι περιοχές με τα κενα . Εδώ δηλώνει ο καθένας περιοχές προτιμήσεις για να έχουμε εικόνα με το τι θα δήλωσει κανείς για τις περιοχές