0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η καθυστέρηση στην ανακοίνωση της πρόσκλησης για μόνιμους διορισμούς εξηγείται από το γεγονός ότι πρώτα έπρεπε να δημοσιευτεί ο νόμος που περιελάμβανε τη διάταξη για αποκλεισμό επί τριετία όσων ενώ έχουν διοριστεί, επιλέξουν να παραιτηθούν για να διεκδικήσουν άλλη θέση (πχ στη γενική Παιδεία). Δεν δικαιολογώ βέβαια το Υπουργείο για την καθυστέρηση, αλλά είναι μια λογική εξήγηση γιατί απέχουν τόσο πολύ χρονικά η απόφαση κατανομής που βγήκε την περασμένη Παρασκευή 15/7 με την πολυπόθητη πρόσκληση για μόνιμους διορισμούς, που όλοι μας περιμένουμε τόσο πολύ. Υπομονή λοιπόν για να το ακούσω και εγώ
Παρολα αυτα θα μπορουσαν να ειναι ετοιμη η προσκληση κ να δημοσιευτει αμεσα μετα την δημοσιευση του νομου για τα ΑΕΙ.
Δεν έχει αλλάξει τίποτα με χτες....σε επεξεργασία δοκιμίου γράφει.
Τώρα γράφει σε στάδιο επεξεργασίας ΦΕΚ!!!
Κάποιος κάνει συνέχεια refresh τον ΚΑΔ! Όντως άλλαξε πριν λίγα λεπτά κατάσταση... Φαίνεται ότι προχωρά το πράγμα.....και για τους 2 ΚΑΔ .... Χτυπούν υπερωριες στο Ε.Τ.
Λέτε να βγει σήμερα δηλαδή; Επίσης, που τα βλέπετε αυτά; Εγώ κοιτάζω στο http://www.et.gr/Search_Kad_InfoΣτάλθηκε από το M2012K11AG μου χρησιμοποιώντας Tapatalk