0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Από καταβολής κόσμου, η φιλοσοφία του υπουργείου (όπως μου την εξήγησε ένας προϊστάμενος) είναι η εξής: καλύπτουν τα δύσκολα κενα με μόνιμους (διορισμους-αποσπάσεις) γιατί ο μόνιμος δεν μπορεί να αρνηθεί (είναι πειθαρχικό ), και καλύπτουν τα πιο εύκολα με αναπληρωτές για να είναι σίγουροι ότι θα καλυφθούν.
και αυτο ειναι μια ιδιαιτερη βλακεια αφου εγω φετος δεν παω σε νησι. Ενω αναπληρωτης ειχα παει……μεγαλωσαμε……
ΕΝ Τ μεταξύ αυτο π σκεφτομουν πως δεν θα είμαστε μόνο για 2 χρονια εκει που θα μας παρουν γιατι αν δεν υπάρχουν μετα κενες θεσεις εκει που θέλουμε μετάθεση τη φαγαμε καλα.. ωραιος ο διορισμός να εισαι σταθερος σε ενα σχολειο αλλα εχει κ αρνητικά.. και τωρα παντρεύτηκα ρε φιλε.. ισως θα επρεπε να υπαρχει οικογενεια πριν κ οικογε μετα το διορισμό..
Συμφωνώ στο μεγαλώσαμε..όμως έχουμε πάθει και πολλά..καταλαβαίνω όλες τις δυσκολίες ούτε εγώ θέλω να φύγω,ούτε κανείς..αν ήταν τα πράγματα όπως τα χρόνια πριν το 2010 που ήμουν ακόμη ωρομίσθια ίσως και να το ρίσκαρα,όμως τα χρόνια και οι συνθήκες άλλαξαν προς το χειρότερο δυστυχώς..είναι μονόδρομος όπως έχω ξαναπεί.
3 χρόνια ημουν....δεν ξαναπαω... ακόμα και για μόνιμο διορισμο.....δεν αξίζει