0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παρατηρώ το εξής: Στους ΠΕ70 τα κενά στην εγκύκλιο των φετινών μετατάξεων στην Α' Μαγνησίας ήταν 0. Πέρσι στην Α' Μαγνησίας διορίστηκαν 0 ΠΕ70. Στην πρόσκληση των φετινών διορισμών δίνονται 34 θέσεις διορισμού ΠΕ70. Αν το ψάξετε θα δείτε και σε άλλες περιοχές τέτοια παράδοξα.Πώς προκύπτει αυτό; Μου διαφεύγει κάτι ή τελικά διορίζουμε όπως να 'ναι;
Συνωμοσίες. Κανείς δεν ήξερε τίποτα. Ούτε το υπουργείο δεν ήξερε το '21 αν θα ξαναδιορίσει. Μες στη χρονιά τ' αποφάσισε. Έκριναν πως δεν ημπορούν να διοριστούν οπουδήποτε και με τη διετία δεδομένη και προτίμησαν αναπληρωτές. Κάποιοι ξυπνιτζήδες είπαν δένω το γάιδαρό μου (διορίζομαι) και μετά ανατρέπω τον όρο διορισμού μου (διετία). Δεν τους βγήκε η κουτοπονηριά. Λυπάμαι.
Κάποιοι ξυπνιτζήδες είπαν δένω το γάιδαρό μου (διορίζομαι) και μετά ανατρέπω τον όρο διορισμού μου (διετία). Δεν τους βγήκε η κουτοπονηριά. Λυπάμαι.
Κανένας λογικός νεοδιόριστος δε θα είχε πρόβλημα με τη διετία εάν οι νέοι διορισμοί γινόταν με το πέρας της.
Ο πρώτος φυσικός φέτος έχει πολλά περσότερα μόρια απ' τον περσινό τελευταίο. Όπως και πολλοί στις πρώτες θέσεις φετινοί. Ήταν και πέρσι στις πρώτες θέσεις. Απλά δε δήλωσαν όλες τις περιοχές πέρσι και παράμειναν αναπληρωτές. Άρα δεν ισχύει αυτό που γράφεις.
Επιπλέον αυτού που γράφεις θα ήθελα να προσθέσω κάτι ακόμη: ας πάρουμε το παράδειγμα με το φυσικό που λέτε, ο τελευταίος διορισμένος πέρυσι ή ακόμη και ο πρώτος διορισμένος πέρυσι μπορεί να ήταν με μόρια "αμφιβόλου ποιότητας" (από ιδιωτικά, από άλλη ειδικότητα, απο περίεργες αναπηρίες που μετά από κανα δυο χρόνια δεν υπάρχουν κτλ κτλ) και να πήρε την θέση από ένα φυσικό που γυρνα δεκαπεντε χρόνια στα ξερονησια. Δεν μπορεί λοιπόν αυτός να παραπονιεται φέτος γιατί όλες οι εγκυκλιοι και όλοι οι νομοι δεν τον βολευουν.Πολλά πράγματα γυρω μας δεν ειναι ουτε λογικά, ουτε ηθικα, ουτε νόμιμα, ουτε δικαια, αλλά πορευόμαστε με βάση τα εκαστοτε δεδομένα. Δεν μπορεί πάντα να είναι ευνοημένοι οι ίδιοι και οι ίδιοι. Πάντως συμφωνω ότι σε ορισμένους δεν τους βγηκε η κουτοπονηρια, αλλα ωστόσο ήταν και άλλοι που λόγω "φοβου αδιοριστίας" την "πάτησαν". Ήταν και άλλοι που διορίζονταν πέρυσι και δεν το επελεξαν λογω περιοχων και φετος πιανουν κατι καλυτερο, γιατί θα πρέπει να τους μαστιγώσουμε? Όλα είναι ρίσκο στην ζωη, πετυχαν την καλυτερη απόδοση.Ας ευχηθούμε σε όσους διορίζονται τα καλύτερα! Ας παραμείνουμε αισιόδοξοι και ας χαρούμε ότι έχουμε μπει σε μια ροη να γινονται καθε χρόνο διορισμοί! (γιατί και του χρόνου θα γίνουν!)
Να ρωτήσω μήπως γνωρίζει κανείς; Ο αλγόριθμος τοποθέτησης λαμβάνει υπόψη μόνο τη σειρά; Δηλαδή αν κάποιος που είναι πιο ψηλά και έχει τελευταία επιλογή π.χ. τη Δ' Δωδεκανήσου θα τοποθετηθεί κατά προτεραιότητα με κάποιον που είναι λίγο πιο χαμηλά και έχει π.χ. πρώτη επιλογή τη Δ' Δωδεκανήσου;
Τα κενά που έδωσε δεν δείχνουν να έγιναν όλα τόσο "τυχαία" όπως τα παρουσιάζεις.
Οι όροι διορισμού ανατράπηκαν πρώτα από την ίδια την Κεραμέως με την εκ των υστέρων τροπολογία για την 3ετία.