0 μέλη και 10 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Είναι μάγκες με όλα τους... την ίδια ώρα που στην ΔΕ ακόμη και στον ίδιο κλάδο υπάρχει το εγώ είμαι του πολυτεχνείου δεν έχω στους άλλους εγώ είμαι της αθηνας με 18.5 και εσύ της Ρόδου με 8.5..Οταν έχεις 3332 διορισμούς και από την άλλη στις προσλήψεις αναπληρωτων το 3332 το πιάνεις μετά την 4 φάση αναπλήρωσης νομίζω ότι κάτι λέει.Οταν με το καλό έρθουν και χρόνου διορισμού τα οργανικά κενά που σήμερα συζητάμε δηλ 800+1000 συνταξιοδοτησεις στο περίπου 2000-2500 οργανικά.. εδώ στο pde θα γίνεται συζήτηση για πάνω από 4000 οργανικά. Το έχω γράψει και θα το ξαναγράψω σύσταση νέων οργανικών εδώ και τώρα όχι αύριο και μια γροθιά όλες οι ειδικότητες ΠΕ και ΔΕ..
Πάντως ο Κορδης σε ένα άρθρο του πρόπερσι αν θυμάμαι καλά, είχε βγάλει τις ηλικίες των μονίμων εκπαιδευτικών και με βαση αυτά που έγραψε το μεγαλύτερο κύμα συνταξιοδοτησεων έρχεται σε 7-8 χρόνια...Το 2028-2030 δηλαδή...https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/anakoinoseis/302638_ilikiaki-katanomi-ton-monimon-ekpaideytikon-analytikoi-pinakes
Καλησπέρα σε όλους!Προσπαθώ να μπω στη σελίδα του οπσυδ να κάνω την αίτηση και δεν φορτώνει.Έχετε και εσείς αντίστοιχο θέμα;
Ευχαριστώ για την απάντηση. Έχει σημασία που προσπαθώ από Laptop?
Καλησπέρα,πε06...γύρω στο 500 θέση...πόσο πιθανό είναι...να κληθώ