0 μέλη και 7 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Λέτε να στέλνουν sms;
Συνάδελφοι, μόλις με πήραν από την διεύθυνση του νομού για συγχαρητήρια..έχουν τα αποτελέσματα!
Συνάδελφοι ,θα βγουν σήμερα ή θα μας βγει η ψυχή ; ( που μας έχει βγει δηλαδή αλλά ...)
PATREASLASIDTRUST NO ONEΟι στυλοβατες του φορουμ...
Επειδή αρκετά χρόνια (μετέχοντας και με άλλο παλιό ψευδώνυμο) προτιμώ περισσότερο να παρατηρώ και επειδή είμαι αλλεργικός στις διενέξεις, το λήγω εδώ, λέγοντας πως η πρακτικότητα αναζήτησης πληροφοριών σε ένα μόνο νήμα του φόρουμ που έχει 1000 σελίδες χωλαίνει σημαντικά. Δεν έχω κανένα πρόβλημα με τις συζητήσεις του φόρουμ και τις διάφορες αναλύσεις που γίνονται, καθώς όντως προκύπτουν σημαντικότατες πληροφορίες που βοηθούν πολλούς.Τονίζω απλώς το πρόβλημα διαχείρισης χρόνου αναζήτησης πληροφοριών.
Γι'αυτό λέω αναζήτηση μηνυμάτων συγκεκριμένου μέλους. Σου βγάζει ΜΟΝΟ τα μηνύματα του Patrea π.χ. οπότε είναι πολύ πιο εύκολο και γρήγορο να βρεις αυτό που ψάχνεις. Ειδικά για τον Patrea που 9 στα 10 μηνύματα του είναι πληροφορίες. Εγώ είμαι πολύ πιο φαφλατάς.
Το ξέρω συνάδελφε και αυτό είναι πολύ χρήσιμο. Απλά μιλούσα για την υποθετική περίπτωση που κάποιος δεν ξέρει τα μέλη του φόρουμ και το τι προσφέρει ο καθένας. Είναι σα να αναζητάς ψύλλους στα άχυρα για κάποιο νέο μέλος στην αρχή. Και μιλάμε για ένα μόνο νήμα, έτσι;