0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Γιατι ολοι εδω μεσα εχουν 10 μεταπτυχιακα αλλα κανενας δεν ετρεξε μονος του το ρημαδι το spss, να δει οτι αντιστοιχα και τα αλλα προγραμματα δεδομενων δεν θελουν τοσο κοπο. Ενα κουμπι παταει ο υπαλληλος και βαζει πεντε προδιαγραφες και βγαινουν τα αποτελεσματα σε δευτερολεπτα! Δεν τρεχει το συστημα για ωρες! Μην φανταζεστε αριθμους και τρελα μαθηματικα οπως στις ταινιες!
Ε πες κι εσύ. Το ίδιο σκεφτόμουν. Οτι δηλαδή κάποιος που θα ψήφιζε ΝΔ για οποιοδήποτε λόγο, τώρα δε θα ψηφίσει αν βγουν Τετάρτη ή Παρασκευή. Τρελό κριτήριο...
#Αύριο (02/08/2022) θα ανακοινωθούν τα ονόματα για τους ΜΟΝΙΜΟΥΣ ΔΙΟΡΙΣΜΟΥΣ στην Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση.✔️Πηγή : Φίλιππος Ευαγγέλου
Δεν καταλαβαίνω πως σχετίζεται αυτό που λες (που είναι σωστό) με την πολιτική αυτοκτονία;
Γιατι εγω δεν θελω να εχω υπουργειο παιδειας χωρις διαφανεια και οπου τα νεα τα μαθαινουν μονο οι εκλεκτοι! Α και δεν εχω καμια σχεση με κομματα δεν θα κανω εδω μεσα προπαγανδα. Αγανακτηση ειναι
Παιδιά αν μην είμαστε υπερβολικοί... πολιτική αυτοκτονία γιατί; Δηλαδή όσοι θα ψηφιζαν ΝΔ με κριτήριο τον διορισμό τους τώρα θα θυμώσουν και θα ψηφίσουν κάτι άλλο;
Μάλιστα! Είμαστε στημένοι στους υπολογιστές και τα κινητά από το πρωί, μετα από τόσους μήνες κοροϊδίας που περιμένουμε την κατανομή, την κατανομή ανά νομό, το ΦΕΚ, τις υπογραφές, το υπουργείο μας εμπαιζει όπως πάντα και περιμένουμε έναν Πατρέα(ούτε τον ξέρω τον άνθρωπο ούτε μου φταίει σε κάτι) να διαρρεύσει πληροφορίες στη ζούλα! Πόσος ξεπεσμός πια!