0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγχαρητήρια σε όσους διορίζονται . Να το χαρείτε . Επειδή δεν μου ανοίγει το λινκ της γενικής μετά τους ΠΕ 70 μπορεί να κάποιος να μου το στείλει αλλιώς;
Συγχαρητήρια σε όσους διοριζονται!!!! και υπομονή στους υπόλοιπους.. και ιδιαίτερα στους συναδέλφους που εδώ και 12-14 χρόνια περίμεναν διορισμό αλλά δυστυχώς ένας απίθανος γαβρογλου τους άφησε για δεύτερη φορά στην αναπλήρωση. Σύντροφε γαβρογλου έχασα για δεύτερη φορά από σένα... την Τρίτη φορά εγώ θα κερδίσω και θα είναι το μαύρο στις εκλογές. Και ξέρεις το μαύρο δεν αφορά μόνο αυτό που ψήφισες στη βουλή αλλά αφορά και το ψέμα που είπες σε μένα τον ίδιο λίγο πριν την προκήρυξη και αφορούσε την μεταφορά προϋπηρεσίας.. να είσαι καλά και ραντεβού στις εκλογές...
Άμα μπεις από υπολογιστή δεν θα έχεις πρόβλημα. Αν δεν έχεις υπολογιστή εκεί που είσαι, πες μου ποιες ειδικότητες σε ενδιαφέρουν (εκτός από τους ΠΕ82) να σου τις στείλω.
Συγνώμη αλλά ακριβώς την ΠΕ82 ήθελα. Τι συμβαίνει με αυτούς και λες όχι;
Lasid ειστε Α-Ψ-Ο-Γ-Ο-Σ...Ξεχωριζεις!!!
πόσο αλήθεια ....μια απ τα ίδια και εγω ... αλλα μην ξεχναμε και την κ υπουργό και τις προεκλογικες τις δηλώσεις!!!Συγχαρητηρια σε όλους τους συναδελφους και ευχομαι καλή τοποθέτηση!
Να 'σαι καλά. Η tinakipe17 είναι καλή μου φίλη.