0 μέλη και 9 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Θερμά συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν σήμερα, καλή υπομονή σε όσους συνεχίζουν ως αναπληρωτές, εύχομαι σήμερα να έρθει και η δίκη τους σειρά!Και στο σημείο αυτό θα ήθελα να ζητήσω μια χάρη από τον Τιτανομέγιστο trust no one, αν φυσικά έχει το χρόνο, τις δυνάμεις και τη διάθεση να το κάνει… Θα ήταν εφικτό κάποια στιγμή να έχουμε εκκαθαρισμένους πίνακες για τη 2ΕΑ/2022, μετά το σύνολο των προσλήψεων τα τελευταία 3 χρόνια;; Δυστυχώς είναι αρκετοί αυτοί που αν και διορίστηκαν σε κάποια άλλη προκήρυξη ή ειδικότητα έσπευσαν να καταθέσουν τα χαρτιά τους και πάλι, δημιουργώντας μια σύγχυση σε όσους συνεχίζουν ως αναπληρωτές! Συγγνώμη για το χώσιμο (αν και εφόσον), αλλά στο έχω ξαναπεί πως οι πίνακες σου είναι οι καλύτεροι της αγοράς!!Οι «τυχεροί» κοιτάξτε να το χαρείτε σήμερα, δεν διορίζεσαι κάθε μέρα !!
Θερμά συγχαρητήρια σε όλους όσους διορίστηκαν.Κι εσυ trust σύντομα σπίτι σου ( αν δεν έχεις πάει ήδη) 😎😎😎
Συγχαρητήρια σε όσους διορίστηκαν. Καλή αρχή, καλή τοποθέτηση και μ'έναν πόνο η 2ετία. Το θέμα του νήματος είναι κατάλληλο για οποιουσδήποτε διορισμούς, άρα και αυτούς που (ελπίζουμε να) θα γίνουν του χρόνου, οπότε βάζω εδώ τους εκκαθαρισμένους πίνακες αναπληρωτών μετά και τους διορισμούς:https://docs.google.com/spreadsheets/d/15uZt7YXv1fnD9GoPJt__iH6em1Hi9o7Q9shalqDAeF8/edit?usp=sharingΠαράλληλα, έφτιαξα αυτό το νήμα:https://www.pde.gr/index.php?topic=36830.new#newΣε αυτό θα βάζω ό,τι πίνακα φτιάχνω, αφού το ποστάρω και στο αντίστοιχο νήμα του. Παρακαλώ εκεί να μη γράφει κανένας. Ο,τι θέλετε, γράψτε το σε νήμα σαν κι αυτό.Υ.Γ. Της ειδικής οι εκκαθαρισμένοι, αφού βγουν κάποια στιγμή οι σωστοί προσωρινοί.
Δεν έχω πάει, γιατί ο γ.γ. δεν προλάβαινε να φτιάξει οργανικές. Ηταν απασχολημένος με το να μπαίνει στην πλατφόρμα της αξιολόγησης και να παίρνει τηλέφωνα όσους δεν έκαναν. Υποσχέθηκε (κι όταν υπόσχονται οι πολιτικοί όχι απλά γελάμε, πέφτουμε στο πάτωμα από τα γέλια, αλλά η ελπίδα πεθαίνει τελευταία) ότι θα φτιάξει από Σεπτέμβρη. Εχω και μια περιέργεια να δω τη στάση των αναπληρωτών των κοινών ειδικοτήτων που δε διορίστηκαν τώρα. Θα ενωθούν και θα αγωνιστούν ή θα περιμένουν παθητικά;