0 μέλη και 11 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οι προσωρινοί της 2ΕΑ δεν πρόκειται να αναρτηθούν εκ νέου. Οποιαδήποτε αλλαγή θα γίνει μια και καλή στους οριστικούς τώρα. Επίσης «έφτιαξαν» το θεματάκι με την αρίθμηση που υπήρχε στους προηγούμενους πίνακες (που σταματούσε ο κύριος πίνακας και ξεκινούσε ο επικουρικός πάλι από το 1) και την έκαναν ενιαία.Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον
Εστάλη προς τις Διευθύνσεις Εκπαίδευσης με e-mail λίγο νωρίτερα σήμερα:"Χαίρετε, Κατόπιν ερωτημάτων υποψηφίων αλλά και σχετικών δημοσιευμάτων σε ιστοσελίδες εκπαιδευτικού ενδιαφέροντος, επισημαίνεται ότι οι πράξεις διορισμού είναι δημοσιευτέες και ως εκ τούτου η δημοσίευση αποτελεί συστατικό στοιχείο της οικείας πράξης και συνιστά αφετηρία για την έναρξη των έννομων αποτελεσμάτων που συνεπάγεται η συγκεκριμένη διοικητική πράξη. Όπως ήδη έχει ανακοινωθεί, μετά τη δημοσίευση της απόφασης διορισμών στην Εφημερίδα της Κυβερνήσεως θα ακολουθήσει σχετική ενημέρωση των υπηρεσιών σας και των διοριζομένων για τις ημερομηνίες κατά τις οποίες οφείλουν να παρουσιαστούν για ορκωμοσία και ανάληψη υπηρεσίας. Ως εκ τούτου, στην παρούσα φάση, δεν προκύπτει υποχρέωση των υπό διορισμό εκπαιδευτικών για την υποβολή υπεύθυνης δήλωσης περί αποδοχής ή μη του διορισμού τους.Εκ της Γενικής Διεύθυνσης Εκπ/κού Πρ/κού ΠΕ & ΔΕ"
Καλησπέρα!Γνωρίζει κάποιος το χαρτί εντοπιοτητας που ζητάει η Δδε αφορά όλους τους νεοδιοριζομενους; ή μονο αυτούς που έχουν εντοπιότητα σε Δήμο της διεύθυνσης που διορίστηκαν;
Νομίζω ότι το κάνουν ώστε μία και καλή να έχουν στα χέρια τους τα στοιχεία εντοπιότητας, για χρήση όταν οι νεοδιόριστοι θα κληθούν να υποβάλλουν δικαιολογητικά μοριοδότησης για οργανική. Δηλαδή, ακόμα και σε άλλο νομό να είναι η μόνιμη κατοικία/εντοπιότητα, θέλουν να το ξέρουν.
Κατάλαβα! Άρα μας αφορά όλους. Ευχαριστώ ! Άλλο ένα χαρτί να τρέχουμε καλοκαιριάτικα. (Η Α Αθήνας τα θέλει μέχρι 19/8).
Πάρε τηλέφωνο, μπορεί να μην σε αφορά αν δεν είσαι δημότης εκει[/quoteΕυχαριστώ για τις απαντήσεις! Σίγουρα θα πάρω τηλ, έχω και άλλα να ρωτήσω πχ μέχρι τις 19 δεν θα έχω και το χαρτί του ψυχιάτρου. Επίσης λέει ότι μπορούμε να τα στείλουμε ηλεκτρονικά αλλά σε μερικά θέλει τα πρωτότυπα πχ γιατροί. Το πόθεν έσχες θα συμπληρωθει με τη βοήθεια υπαλλήλου. Άρα δεν γίνονται όλα ηλεκτρονικά!