0 μέλη και 8 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό ισχύει και για την προπυηρεσια μας ως αναπληρωτες; πχ μια χρονια ειχα δουλεψει απο 20 Σεπτεμβρη. Αυτες οι μέρες του Σεπτεμβριου χανονται;
Α μάλιστα. Αρα και για μείωση ωραριου που ρωτησα παραπανω μετράνε κανονικα;
Αν βγει το ΦΕΚ στις 16/8 συμπληρώνονται οι 15 μέρες.
Εμένα στην περσινή υπηρέτηση λέει: Στην διάθεση ΠΥΣΠΕ/ΠΥΣΔΕ 16/8/2021 31/8/2021 0-0-15 0,41Όπου 16/08 ορκίστηκα και 0-0-15 είναι οι 15 ημέρες και 0,41 τα ΜΣΔ. Οπότε δεν είναι από το ΦΕΚ αλλά από την ημέρα ανάληψης υπηρεσίας για τα ΜΣΔ
Δηλαδή αν κάποιος παρουσιαστεί αργότερα χάνει μόρια ; είναι δυνατόν ;
Συνάδελφοι, το ΦΕΚ διορισμού - όταν με το καλό βγει - δίνει πέντε (5) εργάσιμες ημέρες (αν μεσολαβεί ΣΚ ειτε γενικότερα αργία είναι ακόμα περισσότερες), προκειμένου έκαστη και έκαστος από εμάς, να κανονίσει το πρόγραμμα του και να εμφανιστεί στη Διεύθυνση διορισμού του, για να ορκιστεί και να αναλάβει Υπηρεσια. Ας μείνουμε λοιπόν στο μείζον που προέχει αυτή τη στιγμή, δηλαδή να βγει το ΦΕΚ διορισμού μας και όλα τα υπόλοιπα, κατά τη γνώμη μου, είναι πραγματικά επουσιώδη. Ως τώρα είμαστε απλά υπό διορισμό εκπαιδευτικοί διαφόρων κλάδων και ειδικοτήτων. Εφόσον λογικά βγει το ΦΕΚ στις 16/8, το πότε θα εμφανιστούμε για ορκωμοσία και εάν αυτό μας δίνει ένα προβάδισμα σε μεταγενέστερες υπηρεσιακές μεταβολές, ξαναλέω ότι είναι η γνώμη μου, δεν είναι της παρούσης.