0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι τα φώτα σας!Κάνω ιδιαίτερα αγγλικών σε ένα μαθητή γυμνασίου αλλά τώρα ξεκίνησε αγγλικά οπότε είμαστε στην a junior. Το θέμα μου δεν το έχω με τον μαθητή αλλά με τη μητέρα του η οποία κάθε τρεις και λίγο με παίρνει τηλέφωνο και μου κάνει υποδείξεις πως να κάνω το μάθημα για το βλαστάρι της. Παράδειγμα (μεταξύ άλλων): έχω βάλει επανάληψη λέξεων ώστε να κάνουμε ένα μικρό τεστάκι και με παίρνει λίγες ώρες πριν το μάθημα και μου λέει "μην του βάλεις τεστ δεν έχει διαβάσει πολύ καλά". Ή "να του βάζεις λιγότερα" ενώ βρε παιδιά του βάζω όσο λιγότερα μπορώ γιατί καταλαβαίνω την πίεση που έχει από τα μαθήματα του σχολείου. Τέλος πάντων, το θέμα είναι ότι εγώ συνεννοούμαι μια χαρά με το παιδί και πάντα του βάζω υλικό και εξάσκηση για το σπίτι ενώ με έχει διαβεβαιώσει ότι μπορεί να το κάνει. Δεν ξέρω αν είμαι υπερβολική αλλά πραγματικά με ενοχλεί αυτή η κατάσταση και θέλω να την σταματήσω αλλά δεν ξέρω πως...
Κόβεις τον αέρα στην παρεμβατική μητέρα, ξεκαθαρίζεις ευγενικά πως ως επαγγελματίας ξέρεις τι κάνεις και δε δέχεσαι παρεμβάσεις. Αλλιώς διακόπτεις τη συνεργασία για χάρη της ψυχικής σου υγείας. Άλλωστε μπορεί πάντα η μητέρα να διδάξει η ίδια το παιδί της.
Ωχ! Καλά πώς και ξεκίνησε το παιδί της τόσο αργά τα αγγλικά; Άλλοι τα στέλνουν αγγλικά από το νηπιαγωγείο και πιο πριν!