0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Διαβάζω σε άρθρα σχετικά με το τι θα εξαγγείλει στο συνέδριο και αναφέρουν ότι θα μιλήσει για προγράμματα στήριξης νέων, επιδότηση ενοικίων κτλ. Δεν υπάρχει αναφορά σε διορισμούς στα άρθρα αυτά. Ίσως το κράτα για έκπληξη ή δεν είναι ενήμεροι οι δημοσιογράφοι ακόμη για το τι ακριβώς θα πει. Ή μπορεί να το πει η Κεραμεως που θα μιλήσει κι αυτή εκεί λογικά και όχι ο ΜητσοτακηςΤι θα εξαγγειλει: https://emea.gr/politiki/661863/k-mitsotakis-sto-synedrio-tis-nd-tha-anakoinosei-nea-metra-gia-tin-antimetopisi-tis-akriveias/
Ίσως να είναι και καλό αυτό... μήπως προσπαθεί να βρει τρόπο να αυξήσει τα οργανικά, ώστε να ικανοποιήσει μεγάλο αριθμό ειδικοτήτων και να ικανοποιήσει ψηφοφόρους;
Για να θυμούνται οι παλιοί και να γνωρίζουν οι καινούριοι.
Αυτός είναι ο λόγος που η Διεύθυνση νομίζει ότι θα αργήσουν. Το ίδιο όμως πίστευαν και έλεγαν και πέρσι. Μόνο ένας τρόπος έχει απομείνει για φετος για να αλλάξουν πλέον τα οργανικά κενά (και αυτά τα λέω χωρίς να με συμφέρει) και έχω δώσει αρκετά hints αν διαβάζεις σύμβουλα. Δεν θα στο δώσω και στο πιάτο
Καλά το ξεκίνησες και στο δρόμο το έχασες.. Έστω και σε μορφή ερωτηματος αυτό το να ικανοποιήσει ψηφοφόρους τι το ηθελες. Εδώ και καιρό οι Πε86 περιμένουν με αγωνία σύσταση οργανικων.... δηλ θα είναι ρουσφέτι σε ψηφοφόρους αν πχ έχουμε σύσταση οργανικων στην ΠΕ ειδικης αγωγης στον κλάδο;;;;;
Αν αληθευουν οι πληροφοριες του e wall για 800+ ατομα στην δευτεροβαθμια ειδικη , τοτε ειμαι μεσα (πε02εαε) και εχω παθει ηδη πανικο.. κοιταω περιοχες, σκεφτομαι τι να κανω με το σπιτι μου εδω(ειναι δικο μου), μετα σκεφτομαι πως θα ειναι η ζωη μου αν πχ ειμαι στο Κιλκις 🤣 , σκεφτομαι και τις διορισμενες -εδω και πολλα χρονια -συναδερφους που μου λενε οτι όπου πας εκει κολλας και οτι ειναι δυσκολες οι μεταθεσεις, σκεφτομαι και τους συναδεεφους που διοριστηκαν τωρα ,που δυσκολευονται οικονομικα.... και απο την αλλη, η σιγουρια του διορισμού...και ...ΚΡΙΣΕΙΣ ΠΑΝΙΚΟΥ Μονο εγω ειμαι ετσι ή συμπασχετε;