0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτή τη στιγμή δεν κοιτάμε τι είναι βολικό για τον ασεπ, αλλά ότι θα μείνει άπειρος κόσμος έξω από τους πίνακες...
[/b]Εγώ μαζί σας!!! Δεν συμφωνώ καθόλου ούτε με τα πληρωμένα μεταπτυχιακά ειδικής που είναι ισότιμα με τις σχολές ειδικής αγωγής!! Ειδικά τα ακριβοπληρωμένα της Κύπρουοταν τα ζουσαμε με τα πληρωμενα μεταπτυχιακα δεν πειραζε ομως εεε;;για ρωτηστε πε 71 και πε 61 που εμειναν εκτος εξαιτιας τους..δεν χρειαζεται να εισαι εσυ πε 71&61 για να νοιαστεις...αλλα ακομα και στην δευτεροβαθμια που δεν υπηρχαν αμιγεις σχολες ειδικης και δεν υπηρξε αυτου του ειδους η αδικια , υπηρξαν αλλες αδικιες και ανατροπες...οταν φωναζαμε καποιοι ομως ημασταν κακοι κι αντισυναδελφικοι..αλλα και εκτος αυτου τι θες να πεις να μην ανοιξουν ποτε για να μην ερθει το κολλεγιοπαιδο;;γιατι οποτε κι αν ανοιξουν τι φετος τι του χρονου τα κολλεγια θα υπαρχουν..
Όχι βέβαια. Εσύ να φανταστω τελείωσες καμία Κύπρο και καίγεσαι να ανοίξουν; Η μήπως σεμινάριο από του Αιγαίου; Για αυτό τέτοιος καημός;
Οι πινακες θα ανοιξουν κανονικα την Ανοιξη.. Τωρα τι λεει το wall και το καθε wall δεν μας αφορα... Αν ανοίξουν του χρονου θα μεινουν άνεργοι χιλιαδες με μεταπτυχιακα ειδικης αγωγης... Είναι σίγουρο οτι θα δουλεψουν; Οχι βεβαια.. Αλλα θα εχουν ελπιδες... Θα ανοιξουν οι πινακες και θα παμε με προσωρινους του χρονου...
Εγω τελείωσα δύο σχολές εδώ στο Ελλάντα κ ένα μεταπτυχιακό...κανένα από αυτά δεν πρόλαβα να καταθέσω για μερικούς μήνες...κι έχασα διορισμό.....δεν εχω κανένα φέηκ χαρτί αν αυτό υπονοείτε....ολοι εσείς οι "παλιοί" που κλαίγεστε για το προσοντολόγιο και τα μεταπτυχιακά σε Κύπρο και
Εσύ και άλλοι 1.000.000 που δεν πρόλαβαν να καταθέσουν....
Το μόνο που έπρεπε να πει ο καθένας σας είναι να εφαρμοστεί ο νόμος (οποίος και αν είναι). Τα υπόλοιπα είναι άλλα λόγια να αγαπιόμαστε.
Οι νόμοι άλλοτε είναι δίκαιοι κι άλλοτε όχι. Άλλοτε συνταγματικοί κι άλλοτε όχι. Κι αλλάζουν κι εν μια νυκτί.