0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εγω τελείωσα δύο σχολές εδώ στο Ελλάντα κ ένα μεταπτυχιακό...κανένα από αυτά δεν πρόλαβα να καταθέσω για μερικούς μήνες...κι έχασα διορισμό.....δεν εχω κανένα φέηκ χαρτί αν αυτό υπονοείτε....ολοι εσείς οι "παλιοί" που κλαίγεστε για το προσοντολόγιο και τα μεταπτυχιακά σε Κύπρο και Βουλγαρία, είστε οι ίδιοι που θέλετε να μέίνουν κλειστοί οι πίνακες για να προλάβετε να αγοράσετε ενα.... Ευχαριστώ....
Εχασες διορισμο...? Ποια ειδικοτητα εισαι που θα διοριζοσουν με πτυχιο και μεταπτυχιακο...ΜΟΝΟ?
Όταν ο νόμος αλλάζει εν μια νυκτί ,τότε στην ουσία δεν υπάρχει νόμος.
αυτό δεν είμαστε ούτε εγώ ούτε εσύ αρμόδιοι για να το κρίνουμε άλλα τα ελληνικά δικαστήρια.Όποιος πιστεύει ότι υπάρχει θέμα με τον νόμο ας πάει στα δικαστήρια, Άσχετα πάντως με τον νόμο (διότι υπάρχει, άσχετα αν συμφωνούμε ή όχι με αυτόν), δεν πρέπει να εφαρμοστεί?
Και άντε διορισμός δεν είχα σκεφτεί ποτέ οτι θα με αφορούσε, με τόσο δύσκολη κατάσταση,αλλα ερχεται και σου λεει ουτε αναπληρωτης θα δουλεψεις....κατσε απ το 2019 μεχρι τπ 2023 ανεργος...
Εμ δεν τα έκανες νωρίτερα και εσύ.
Συνάδελφε εγώ προσωπικά κατανοώ την αγωνία σου.. με την έναρξη του 2022,θεωρώ πως θα κινητοποιηθούν οι διαδικασίες και μέσα στην άνοιξη θα κατατεθούν τα δικαιολογητικά.. οι νόμοι εφαρμόζονται, διαφορετικά με την ίδια λογική, αν δεν εφαρμόζονται, γιατί να μην ανοίξουν το 2022 και της γενικής μαζί;;;
Ο καθένας ό,τι θέλει εδώ μέσα. Κοινό καλό πουθενά.