0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
το μόνο που γνωρίζω για το συγκεκριμένο πμσ είναι ότι παίρνει 5 ατομα εκτός αν έχει αλλάξει κάτιείναι παλιό πμσόσο για τη συν/ξη συνήθως ρωτάνε για ποιο λόγο επέλεξες αυτό το μετα/κο αν έχεις κάνει σε άλλο τα χαρτιά σου αν θα μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του οι οποίες είναι καθημερινές και πρωι απόγευμα και ενδεχομένως να σε ρωτήσουν και πανω σε θέματα ειδικής αγωγής δλδ τύπου αν έχεις εμπειρία με παιδιά με ειδικές ανάγκες ή τι θα έκανες σε μία περίπτωση κλπ κλπσυνήθως δεν είναιν γνωστικού περιεχομένου οι ερωτήσεις στις συν/ξεις
Παράθεση από: mitsy στις Οκτωβρίου 06, 2012, 09:11:07 pmτο μόνο που γνωρίζω για το συγκεκριμένο πμσ είναι ότι παίρνει 5 ατομα εκτός αν έχει αλλάξει κάτιείναι παλιό πμσόσο για τη συν/ξη συνήθως ρωτάνε για ποιο λόγο επέλεξες αυτό το μετα/κο αν έχεις κάνει σε άλλο τα χαρτιά σου αν θα μπορείς να ανταποκριθείς στις απαιτήσεις του οι οποίες είναι καθημερινές και πρωι απόγευμα και ενδεχομένως να σε ρωτήσουν και πανω σε θέματα ειδικής αγωγής δλδ τύπου αν έχεις εμπειρία με παιδιά με ειδικές ανάγκες ή τι θα έκανες σε μία περίπτωση κλπ κλπσυνήθως δεν είναιν γνωστικού περιεχομένου οι ερωτήσεις στις συν/ξειςαν εχεις κανει τα χαρτια σου σε άλλο;τι τους νοιαζει...τωρα το καλυτερο δεν ειναι να πεις οχι;μηπως μπορεις να μας πεις κατι σχετικα με τις γραπτες εξετασεις;
Εγώ βασικά τέλειωσα το Διδασκαλείο Ειδικής Αγωγής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο κι επειδή δουλεύω σε Τμήμα Ένταξης θεωρώ ότι το Μεταπτυχιακό,αν ποτέ μπω,θα με βοηθήσει στη συνεχιζόμενη και δια βίου κατάρτισή μου σε μια κοινωνία που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς(ετοίμασα ήδη και το ποιηματάκι μου!)Καλά,σιγά τώρα,5 άτομα... με φωτογραφία τους δικούς τους θα πάρουν εννοείται.