0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: alexandria στις Οκτωβρίου 07, 2012, 12:28:24 pmΕγώ βασικά τέλειωσα το Διδασκαλείο Ειδικής Αγωγής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο κι επειδή δουλεύω σε Τμήμα Ένταξης θεωρώ ότι το Μεταπτυχιακό,αν ποτέ μπω,θα με βοηθήσει στη συνεχιζόμενη και δια βίου κατάρτισή μου σε μια κοινωνία που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς(ετοίμασα ήδη και το ποιηματάκι μου!)Καλά,σιγά τώρα,5 άτομα... με φωτογραφία τους δικούς τους θα πάρουν εννοείται.Αφού τελείωσες το Διδασκαλείο στην Ειδικη το μεταπτυχιακο γιατι;η δια βιου μαθηση ειναι πλεον με την ραγδαια εξελιξη της τεχνολογιας γινεται κ απο το σπιτι. Δεν κανω επιθεση απλα σε εμας τους νεους που τελειωσαμε τωρα δεν υπαρχει δουλεια αλλα δεν υπαρχουν ευκαιριες κ στα μεταπτυχιακα. μα μόνο 5 θεσεις;και εννοειται θα γινεται χαμος.ΜΟυ αρεσει πολυ ο κλαδος και θα ηθελα να ασχοληθω κ ιδιαιτερα τα προβληματα όρασης..@mitsy εννοειται πως οι καθηγητες που ειναι υπευθυνοι για αυτο το κλαδο εχουν βαλει στην βιβλιογραφια τα βιβλια τους!εκτος υλης δεν βλεπω τον λογο να βαλουν αφου το ευρος της ειναι πολύ μεγάλο...ξερεις μηπως τπτ πιο συγκεκριμένο π.χ τεχνικες συνεκπαίδευσης, μοντελα διαχειρησης της πολυπολιτισμικότητας;
Εγώ βασικά τέλειωσα το Διδασκαλείο Ειδικής Αγωγής στο εν λόγω Πανεπιστήμιο κι επειδή δουλεύω σε Τμήμα Ένταξης θεωρώ ότι το Μεταπτυχιακό,αν ποτέ μπω,θα με βοηθήσει στη συνεχιζόμενη και δια βίου κατάρτισή μου σε μια κοινωνία που εξελίσσεται με ραγδαίους ρυθμούς(ετοίμασα ήδη και το ποιηματάκι μου!)Καλά,σιγά τώρα,5 άτομα... με φωτογραφία τους δικούς τους θα πάρουν εννοείται.
Πάει κι αυτός ο θεσμός,τον κατήργησε η κ.ΔιαμαντοπούλουΟι τελευταίοι βγήκαν το 2012 από δω και πέρα δεν ξέρω τι θα γίνει κι αν θα γίνει!