0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κανεις λαθος . Εισαι νεα στον χωρο και για αυτο. Στους πινακες που δεν προλαβες να κανεις τα χαρτια σου, υπαρχουν ατομα που καναμε τουρ σε ολη την Ελλαδα. Επομενως, να εισαι λιγο προσεχτικη σε αυτα που λες. Εννοω στο γεγονος οτι δεν θες να συνδεσεις αυτες τις δυο περιπτωσεις. Δηλαδη διορισμοι-ανοιγμα πινακων. Αρχικα, κατανοω την λαχταρα σου να μπεις στην εκπαιδευσξ. Και εσυ ωστοσο κατανοησε την λαχταρα την δικη μου που δεν διοριστηκα για ελαχιστο αριθμο θεσεων. Οποτε το οτι δεν σε ενδιαφερει , ειναι πολυ ασχημη απαντηση για νεα συναδελφο. Και ο Ολιβερ συμφωνει με τις προτασεις αυτες. Να υπαρχει εκτιμηση μεταξυ μας.Οχι μονο αυτο που θελουμε και στην συνεχεια να καει ο κοσμος........
Αρχικα, φετος ηρθα σπιτι μου. Απο α φαση. Περυσι ημουν Αλεξ/πολη. Εκτος αν εχω παθει αμνησια και δεν θυμαμαι που δουλευω. Οσον αφορα τους διορισμους που λες ( και μαλλον δεν θες να γινουν ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ), οσο υπαρχουν οριστικοι γινονται οποτε κριθουν απαραιτητοι. Οπως περυσι που εγιναν 11.700 αντι για 5.500. Δεν σου ειπα οτι θα κανει. Αλλα πρεπει να κανει. Εσυ τι ειδικοτητα εισαι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ;
Ποσο πολυ λαθος εισαι ξανα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...Στην γενικη εμεινα εκτος λογω παραβολου ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. Και εχω μεταπτυχιακο ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. Να σε ρωτησω κατι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ; Μηπως πηρες κανενα μεταπτυχιακο στην ΕΙΔΙΚΗ και θες να το βαλεις για να διοριστεις με νεους πινακες ; Γιατι δεν θες βλεπω να γινουν οι διορισμοι με τους παροντες πινακες....ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ
Στην Ειδικη πηγα ταμειο και το κατεθεσα. Στην Γενικη το εκανα ebanking...Και λογικα εκει εγινε λογικα το λαθος. Γτ ρωτας ;;;