*

Αποστολέας Θέμα: Ανοιγμα πινάκων ειδικής αγωγής το 2022  (Αναγνώστηκε 11501 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος Kalliope D.

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
Απ: Ανοιγμα πινάκων ειδικής αγωγής το 2022
« Απάντηση #42 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 08:15:43 am »
Όλοι πλέον καταλάβαμε τον τρόπο που λειτουργούσε το σύστημα για τους εκπαιδευτικούς τα χρόνια πριν το 2019. Επομένως, οι πίνακες ειδικής θα πρέπει να ανοίξουν σύντομα (το αργότερο Μάρτιος του 2022), για να μπορέσουν να καταθέσουν και νέοι συνάδελφοι το πτυχίο τους. Το αν θα δουλέψουν, είναι κάτι άλλο.. Έχουν το δικαίωμα όμως να βρίσκονται μέσα στους πίνακες των εκπαιδευτικών!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:25 »

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #43 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 09:09:49 am »
OΧI. Δεν το καταλαβαν ολοι. Αν διαβασεις τα σχολια παραπανω, πανε να με βγαλουν τρελο. Και ειμαι σε μια ειδικοτητα που εχει αρκετες ωρες στην δευτεροβαθμια. ΠΕ03. Και τελειωσα το 2013. Και εκανα τα χαρτια μου το 2014. Και δηλωνα αναπληρωτης ολοκληρη την Ελλαδα. Και με πηραν ωρομισθιο (ουτε καν μειωμενου) το 2018 πρωτη φορα (Φεβρουαριο). Στην Σιφνο. 4 χρονια δεν κουνιονταν τιποτα. Οχι γιατι ακουω τρελα πραγματα.
Συμφωνω οτι πρέπει να ανοιξουν οι πινακες, αφου γινει ενας αριθμος διορισμων. Επισης, οπως και πριν το 2019 δεν ειχαμε ολοι δικαιωμα να διεκδικουμε ολες τις θεσεις αναπληρωτων (θεωρητικα ειχαμε, πρακτικα οχι, εκτος των δασκαλων). Και να μην υπαρχει διαχωρισμος των πινακων. Σε μηδενικης και οχι. Δηλαδη ΕΠΙΤΗΡΙΔΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ...........
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2022, 09:27:48 am από Vagg91 »

Αποσυνδεδεμένος Kalliope D.

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ60
    • Προφίλ
« Απάντηση #44 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 10:09:38 am »
Το άνοιγμα των πινάκων ειδικής πρέπει να γίνει σήμερα, για να δοθεί σε όλους το δικαίωμα συμμετοχής ως προσωρινοί αναπληρωτές! Οι διορισμοί είναι άλλο κεφάλαιο και δε συνδέεται με το άνοιγμα των πινάκων! Περιμένω να ακούσω τον προγραμματισμό του υπουργείου, σε σχέση με το άνοιγμα των πινάκων ειδικής για το 2022 και γενικής για το 2023..
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2022, 10:15:10 am από Νηπιαγωγός21 »

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #45 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 10:21:37 am »
Κανεις λαθος . Εισαι νεα στον χωρο και για αυτο. Στους πινακες που δεν προλαβες να κανεις τα χαρτια σου, υπαρχουν ατομα που καναμε τουρ σε ολη την Ελλαδα. Επομενως, να εισαι λιγο προσεχτικη σε αυτα που λες. Εννοω στο γεγονος οτι δεν θες να συνδεσεις αυτες τις δυο περιπτωσεις. Δηλαδη διορισμοι-ανοιγμα πινακων.
Αρχικα, κατανοω την λαχταρα σου να μπεις στην εκπαιδευσξ. Και εσυ ωστοσο κατανοησε την λαχταρα την δικη μου που δεν διοριστηκα για ελαχιστο αριθμο θεσεων. Οποτε το οτι δεν σε ενδιαφερει , ειναι πολυ ασχημη απαντηση για νεα συναδελφο. Και ο Ολιβερ συμφωνει με τις προτασεις αυτες. Να υπαρχει εκτιμηση μεταξυ μας.Οχι μονο αυτο που θελουμε και στην συνεχεια να καει ο κοσμος........

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 02:15:25 »

Αποσυνδεδεμένος anpapath86

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #46 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 10:39:25 am »
Κανεις λαθος . Εισαι νεα στον χωρο και για αυτο. Στους πινακες που δεν προλαβες να κανεις τα χαρτια σου, υπαρχουν ατομα που καναμε τουρ σε ολη την Ελλαδα. Επομενως, να εισαι λιγο προσεχτικη σε αυτα που λες. Εννοω στο γεγονος οτι δεν θες να συνδεσεις αυτες τις δυο περιπτωσεις. Δηλαδη διορισμοι-ανοιγμα πινακων.
Αρχικα, κατανοω την λαχταρα σου να μπεις στην εκπαιδευσξ. Και εσυ ωστοσο κατανοησε την λαχταρα την δικη μου που δεν διοριστηκα για ελαχιστο αριθμο θεσεων. Οποτε το οτι δεν σε ενδιαφερει , ειναι πολυ ασχημη απαντηση για νεα συναδελφο. Και ο Ολιβερ συμφωνει με τις προτασεις αυτες. Να υπαρχει εκτιμηση μεταξυ μας.Οχι μονο αυτο που θελουμε και στην συνεχεια να καει ο κοσμος........
Αν ήθελαν να κάνουν διορισμούς από τους παρόντες πίνακες ειδικής, θα μπορούσαν να είχαν κάνει το καλοκαίρι που πέρασε.
Όσο για το τουρ στην Ελλάδα, εφόσον είσαι μαθηματικός δεν ισχύει, σπίτι σου δουλεύεις.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #47 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 10:55:43 am »
Αρχικα, φετος ηρθα σπιτι μου. Απο α φαση. Περυσι ημουν Αλεξ/πολη. Εκτος αν εχω παθει αμνησια και δεν θυμαμαι που δουλευω. Οσον αφορα τους διορισμους που λες ( και μαλλον δεν θες να γινουν ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ), οσο υπαρχουν οριστικοι γινονται οποτε κριθουν απαραιτητοι. Οπως περυσι που εγιναν 11.700 αντι για 5.500. Δεν σου ειπα οτι θα κανει. Αλλα πρεπει να κανει. Εσυ τι ειδικοτητα εισαι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ;
« Τελευταία τροποποίηση: Φεβρουαρίου 06, 2022, 10:57:36 am από Vagg91 »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #48 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:01:08 am »
Αρχικα, φετος ηρθα σπιτι μου. Απο α φαση. Περυσι ημουν Αλεξ/πολη. Εκτος αν εχω παθει αμνησια και δεν θυμαμαι που δουλευω. Οσον αφορα τους διορισμους που λες ( και μαλλον δεν θες να γινουν ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ), οσο υπαρχουν οριστικοι γινονται οποτε κριθουν απαραιτητοι. Οπως περυσι που εγιναν 11.700 αντι για 5.500. Δεν σου ειπα οτι θα κανει. Αλλα πρεπει να κανει. Εσυ τι ειδικοτητα εισαι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ;
Μαθηματικός είμαι.
Επιπλέον αν έχασες τον διορισμό στην ειδική για λίγες θέσεις, όπως λες, σημαίνει ότι έχεις γύρω στα 80 μόρια, άρα θα είχες διοριστεί στη γενική.

Μάλλον εσύ δεν θες να ανοίξουν οι πίνακες για να δουλεύεις από κανέναν επικουρικό.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #49 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:14:24 am »
Ποσο πολυ λαθος εισαι ξανα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...Στην γενικη εμεινα εκτος λογω παραβολου  ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. Και εχω μεταπτυχιακο ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. Να σε ρωτησω κατι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ; Μηπως πηρες κανενα μεταπτυχιακο στην ΕΙΔΙΚΗ  και θες να το βαλεις για να διοριστεις με νεους πινακες ; Γιατι δεν θες βλεπω να γινουν οι διορισμοι με τους παροντες πινακες....ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #50 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:18:38 am »
Ποσο πολυ λαθος εισαι ξανα ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ...Στην γενικη εμεινα εκτος λογω παραβολου  ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. Και εχω μεταπτυχιακο ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ. Να σε ρωτησω κατι ΣΥΝΑΔΕΛΦΕ ; Μηπως πηρες κανενα μεταπτυχιακο στην ΕΙΔΙΚΗ  και θες να το βαλεις για να διοριστεις με νεους πινακες ; Γιατι δεν θες βλεπω να γινουν οι διορισμοι με τους παροντες πινακες....ΑΚΡΩΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΙΚΟ

Επί του προσωπικού, με το παράβολο ας προσεχές.

Για το τι θέλω εγώ δεν έχω εκφράσει γνώμη. Απλά πιστεύω ότι δεν θα γίνουν διορισμοί στην ειδική, και στη γενική, αν γίνουν, θα είναι λίγοι και θα αφορούν ήδη διορισμένους στην ειδική που θα μεταπηδήσουν στη γενική.

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #51 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:22:01 am »
ΝΑ ΠΡΟΣΕΧΑ, Ε ; ΑΣ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΥΝΑΦΕΛΦΟΙ........ΔΕΝ ΑΣΧΟΛΟΥΜΑΙ ΑΛΛΟ

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #52 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:38:22 am »

Έβαλες σωστά το παράβολο στην ειδική και λάθος στη γενική;

Αποσυνδεδεμένος Vagg91

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #53 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:41:27 am »
Στην Ειδικη πηγα ταμειο και το κατεθεσα. Στην Γενικη το εκανα ebanking...Και λογικα εκει εγινε λογικα το λαθος. Γτ ρωτας ;;;

Αποσυνδεδεμένος nikos99

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #54 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:42:13 am »
Vagg, το 2013 τέλειωσες.
Σκέψου (είσαι πολύ νέος ακόμα και ίσως γι'αυτό δεν ξέρεις κάποια πράγματα) οτι κάποιοι (ακόμα και στην ειδικότητά σου) χρειάστηκαν πάνω απο 12-13 χρόνια για να εργαστούν ως αναπληρωτές...

Αποσυνδεδεμένος elranna

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02, ΠΕ40- Μπορώ να ξαναγίνω μαθήτρια;
    • Προφίλ
« Απάντηση #55 στις: Φεβρουαρίου 06, 2022, 11:54:48 am »
Στην Ειδικη πηγα ταμειο και το κατεθεσα. Στην Γενικη το εκανα ebanking...Και λογικα εκει εγινε λογικα το λαθος. Γτ ρωτας ;;;

Γιατί όσοι κάναμε αίτηση στη γενική είχαμε ενημερωθεί για το πρόβλημα με το παράβολο που είχε δημιουργηθεί στην ειδική και ήμασταν έξτρα προσεκτικοί, στα όρια της υστερίας. Το τσεκάραμε και το διπλοτσεκάραμε -τουλάχιστον όσοι ξέρω που είχαμε επικοινωνία εκείνη την περίοδο για το πώς θα κάνουμε τις αιτήσεις, αυτό ήταν το μεγάλο μας άγχος: πώς δεν θα κάνουμε λάθος στο παράβολο έχοντας εικόνα του τι είχε συμβεί στην ειδική. Μου φαίνεται πολύ παράξενο το ότι ενώ ήταν γνωστό ότι εκεί δημιουργείται πρόβλημα, δεν κατάφερες να το αποφύγεις. Γι'αυτό ρώτησα.

Επίσης, αν το λάθος το έκανε η τράπεζα, οι ενστάσεις απ'όσο γνωρίζω έγιναν δεκτές. Δεν έγινε δεκτή η έντασή σου;

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182632
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 653
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)