0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μην βιάζεστε να βγάλετε συμπεράσματα εξαιτίας ενός Νόμου όπως του Ηρακλείου.. Εξάλλου σε νόμους νησιωτικούς είναι λίγοι οι μόνιμοι.. Περίμενε να δούμε τι θα γίνει σε Ήπειρο, Θεσσαλία, Μακεδονία, Θράκη, Αττική και Στερεά Ελλάδα που έχει ως επί το πλείστον μόνιμο προσωπικό.. Μην κοιτάτε τα νησιά...
Θα δούμε. Επειδή είμαι Θεσσαλία, εδώ θα φύγουν πολλοί.. Οψόμεθα συνάδελφε...
Κορινθία: 12 ΠΕ70, 3 ΠΕ60 και 4 ΠΕ 06.
Μάλιστα... Όχι και τόσο ευχάριστα νέα ενδεχομενως ως προς τη μαζικοτητα των διορισμών που περιμέναμε. Σίγουρα ο μικρότερος αριθμός αποχωρήσεων θα επηρεάσει αρνητικά τον τελικό αριθμό διορισμών, αν γίνουν. Σ ευχαριστουμε πολύ.
Ας γραψω και εγω τη γνωμη μου. Κατ αρχην ο μοναδικος ''αιρετος'' που ξεκαθαρα πλεον ελπιζουμε να μαθουμε στοιχεια (και που μαθαινουμε πολυ γρηγορα και αρκετα σωστα) ειναι ο Πατρεας! Οι αλλοι με το σταγονομετρο και μετα απο καιρο. Οσον αφορα κατι αρθρα που διαβαζω οτι φετος θα ναι περισσοτερες οι παραιτησεις απο περσι εμενα μου φαινονται αβασιμα. Προσωπικη μου εκτιμηση οτι οι φετινες θα ειναι το πολυ το 70% των περσινων. Φυσικα καθε χρονο θα εχουμε ενα ικανοποιητικο ποσοστο παραιτησεων λογω μεγαλης ηλικιας των εκπαιδευτικων. Ενδειξη για διορισμους μπορει να την πεις ,αλλα με μεγαλο σφαλμα. Οπως σωστα γραφτηκε πλεον για διορισμους παιζουν ρολο τα οργανικα κενα μετα τις μεταθεσεις. Εγω θα λεγα οτι πιο πολυ οι παραιτησεις δειχνουν ποσο παραπανω αναπληρωτες θα χρειαστει μια ειδικοτητα (αν ολες οι αλλες παραμετροι μεινουν αμεταβλητες). Οσον αφορα την ειδικη αγωγη νομιζω οτι τα οργανικα κενα καθοριζονται περισσοτερο απο ιδρυσεις τμηματων ενταξης και απο αποχωρησεις προς τη γενικη παρα απο παραιτησεις.