0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτό είναι γνωστό ρίσκο. Η άλλη επιλογή ποια ήταν; Να πάρεις απόσπαση στην πρώτη επιλογή σου που λογικά δίνει το πολύ 2-3 μόρια; Μετά θα λες (όταν ανοίξει η 1η σου επιλογή) ότι σου πήραν άλλοι τη θέση και πόσα χρόνια ακόμη να περιμένεις. Καμία απόφαση δεν έχει μόνο θετικά. Αλλιώς θα την έπαιρναν όλοι...
Καλησπέρα παιδιά, πηρα τηλ. στο υπουργειο και μου ειπαν ότι για αθμια οι μεταθεσεις θα ανακοινωθουν 15 Μαρτίου. Τωρα εγω πηρα τηλ.πριν κανα δυο εβδομαδες , δεν ακουω να συνεδριασε το ΚΥΣΠΕ , τι να πω...Παντως το σιγουρο ειναι ότι ελεγχθηκαν οι συζυγοι στρατιωτικων, κ.λπ και οι αμφισβητούμενες. Αυτα μου τα ειπε ένας αιρετος.
Αρα κυσπε πρεπει να γινει αυριο και να βγουνε οι βασεις αυριο ωστε να εχουμε τις μεταθέσεις τριτη;Δευτεροβάθμια δε θα βγει μαζι;
Άρα το νέο ότι θα ανακοινωθούν τα ονόματα 15 Μαρτίου απομακρύνεται..
κυσπε θα γινει απο οσο γνωριζω απο Τεταρτη μεχρι Παρασκευη
Προσωπικά η άλλη μου επιλογή ήταν να πάω κάπου με 6 μόρια με απόσπαση και όχι στην πρώτη μου επιλογή για μετάθεση . Και ναι ,δεν καταλαβαίνω τον λόγο να μην πάω στην πρώτη μου επιλογή μετά από αρκετά χρόνια υπηρεσίας και αρκετά δυσπρόσιτα. Και μιλάμε για ειδικότητα που δίνει μεταθεσεις . Δε νομίζω ότι έχω παράλογες απαιτήσεις .
Η Δευτεροβάθμια έπεται παραδοσιακά. Το teachers.minedu.gov.gr γιατί δεν ανοίγει;
λογικα ναι.αν κι ειχαν συνεδριασει και την προηγουμενη βδομαδα..αλλα απο οσο γνωριζω αυτην την εβδομαδα θα συζητησουν μεταθεσεις ..μπορει τη προηγουμενη εβδομαδα να ειχε συζητηθει για τους συζυγους ενστολων οπως ειπε καποιος αλλος πριν
Άρα αναμένονται εντός του επόμενου δεκαημέρου; Ο Κορδης αυτό λέει: https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/373284_metatheseis-ekpaideytikon-tis-epomenes-imeres-i-anakoinosi-ton-metatheseon