0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πρόθεση του υπουργείου είναι να κόψει την ασυδοσία της ΠΣ στην πρωτοβάθμια. Στην δευτεροβάθμια τα πράγματα πάντα έτσι ήταν.
Από που τα συμπεραίνεις αυτά; Μήπως εμφανιστεί και κανένας δράκος και μας κάνει φου και βγούμε και από τις λίστες; Έλα η τρομολαγνία εδώ μέσα!
είπα και για τα άλλα , που αναφέρεις, αλλά εσύ κόλλησες και να κατακρίνεις το θεσμό της ΠΣ .... Δεν σου αρέσει ε? Ε τώρα που θα ανοίξουν θα βάλεις τα προσόντα σου αλλά η Νίκη σου θα σε αφήσει άνεργη διότι λεφτά από ΕΣΠΑ τέλος , να δω με ποιον θα τα βάλεις...
Μπράβο που ανοίγουν.... Αλλά αλήθεια τώρα... Πιστεύετε ότι θα δουλέψετε από αυτούς τους πίνακες? Έχετε δει τι ετοιμάζουν για του χρόνου στην ειδική αγωγή? Είδατε τι θα μπει μέσα στους πίνακες? Κολλέγια , τριμηνοι ,
Καλησπέρα! Ειμαι Πε70 και πλεον θα μπω και ως Πε 71( με πτυχιο δηλ κι όχι μεταπτυχιακό). Αναρωτιέμαι, η προϋπηρεσια που έχω από την γενική ως Πε 70 θα αναγνωριστεί στους πινακες της ειδικής; Γνωρίζει κανείς;
Συνάδελφε η προκήρυξη που αναμένεται να βγει θα παρέχει τις απαραίτητες διευκρινήσεις, δεν χρειάζεται άγχος... ωστόσο το άρθρο 43 που ψηφίστηκε δίνει κάποιες κατά την άποψή μου κατευθυντήριεςΆρθρο 43Υπολογισμός προϋπηρεσίας προσωρινών αναπληρωτών στον ίδιο κλάδοΗ περ. στ΄ της παρ. 4 του άρθρου 61 του ν. 4589/2019 αντικαθίσταται ως εξής:«στ) Για τον υπολογισμό των μονάδων εκπαιδευτικήςπροϋπηρεσίας λαμβάνεται υπόψη η συνολική διάρκειατης πραγματικής εκπαιδευτικής προϋπηρεσίας προσωρινούαναπληρωτή, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ.34 του άρθρου 6 του ν. 3027/2002 (Α΄ 152), της παρ. 4του άρθρου 41 του ν. 3762/2009 (Α΄ 75) και της παρ. 4του άρθρου 23, σε συνδυασμό με την παρ. 2 του άρθρου6 και την παρ. 1.β του άρθρου 17 του ν. 3699/2008, πουέχει πραγματοποιηθεί στον κλάδο για τον οποίο τίθεται ηυποψηφιότητα ανεξάρτητα από την εκπαιδευτική δομή,στην οποία πραγματοποιήθηκε.
Πόσο οξύμωρο όλο αυτό! Πριν λίγο καιρό συνάδελφε ρωτούσες για τα μεταπτυχιακά της Κύπρου για να κάνεις κι εσύ και καλά έκανες, αλλά στο κατακεραυνωμα σου ταιριάζει αυτό το "όσα δεν πιάνει η αλεπού τα κάνει κρεμασταρια". Ο καθένας κάνει ότι μπορεί για τον εαυτό του και τα τρομολαγνικα σχόλια περιττεύουν.
και εσύ Κύπρο έχεις?