0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με τη βεβαίωση πρακτικής μεταπτυχιακού πρέπει να την καταθέσουμε χωριστά ή να καταθέσουμε την αναλυτική βαθμολογία αφού η πρακτική και η αντιστοιχία της σε 20 ECTS αναγράφεται σ' αυτή;
Συνάδελφοι… εάν γνωρίζει κάποιος…Πριν από λίγο καιρό το πρώτο πτυχίο μου αναγνωρίστηκε ως πτυχίο με ενσωματωμένο μεταπτυχιακό (Integrated Master). Στην επικείμενη προκήρυξη 3ΕΑ/2022 χρειάζεται να το αντικαταστήσω με το προηγούμενο επικυρωμένο βασικό πτυχίο; Είμαι ήδη καλυμμένος στην βαθμολόγηση, από άλλα μεταπτυχιακά, οπότε η αλλαγή αυτή δεν μου προσδίδει κάτι βαθμολογικά.Ρωτώ μήπως (δεν ξέρω) η αναγνώριση του Integrated Master, καθιστά το έγγραφο του προηγούμενου βασικού πτυχίου άκυρο και χρειάζεται να αντικατασταθεί από το καινούριο.Δε λέω, τραβηγμένη εικασία, αλλά ήθελα να είμαι απόλυτα σίγουρος.
Τα μεταπτυχιακά που είναι στο νόμο με συνάφεια στην Ειδική (σ.σ. έχει αλλάξει πολλές φορές) δεν θέλουν βεβαίωση πρακτικής. Αυτός είναι ο λόγος που τη ζητάνε. Εφόσον έχει περάσει ΔΟΑΤΑΠ και αναγνωρίζεται σαν συναφές όχι δεν απαιτείται βεβαίωση.
Εφόσον είναι περασμένο και επικυρωμένο είσαι οκ. Έλεγξε και αν φαίνεται σαν integrated.