0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα,όταν κάνω προσθήκη δικαιολογητικών στον οπσυδ πατάω καταχώρηση κάθε φορά που ανεβάζω ένα. Όταν τα ανεβάσω όλα όμως δεν υπάρχει κάποια επιλογή για τη συνολική καταχώρηση, σωστά; Δεν παίρνω κάποιον αριθμό;
Στο πεδίο εκπαιδευτική προϋπηρεσία δηλώνουμε την συνολική προϋπηρεσία? Και στα επόμενα πεδία δηλώνουμε πόση από αυτή είναι σε δυσπρόσιτα,σε τρίμηνα κτλ?
Ναι, έτσι. Ωστόσο γράφονται διάφορα και η αλήθεια είναι ότι κ με τη δδε που μίλησα δεν έβγαλα άκρη. Παραθέτω το μνμ που έγραψα χθες σε ένα άλλο νήμα εδώ σχετικά με την δική μου περίπτωση. Συνάδελφοι γεια σας, χρειάζομαι τη βοήθειά σας.Σχετικά με την προκήρυξη της ειδικής που τρέχει. Έχω σύμφωνα με τον οπσυδ 13 μόρια καθαρής προυπηρεσίας (καθαρής διότι δεν συμπεριλαμβάνονται τα δυσπρόσιτα). Έχω από μέσα Νοεμβρίου μέχρι και τις 23 του μήνα 15 ώρες σε δυσπρόσιτο.Εγώ σκέφτομαι να τα δηλώσω ως εξής:13: μόρια συνολικής πρ.μήνες σε δυσπρόσιτο: 6Από την δδε μου είπαν ότι στο κουτάκι με τους μήνες σε δυσπρόσιτο πρέπει να βάλω 3.
στα δυσπρόσιτα δηλωνεις 3 μήνες, και ο ΑΣΕΠ θα σου υπολογίσει τα μόρια που είναι 3 επί 2 ίσον 6 μόρια. Είναι άλλο οι μήνες προυπηρεσίας και άλλο τα μόρια. Έχεις 13 μήνες προυπηρεσίας από τους οποίους οι 3 είναι σε δυσπρόσιτα,άρα τα μόρια σου είναι 10+(3 επί 2) = 10+6= 16 μόρια .Εσύ θα δηλώσεις τους μήνες,όχι τα μόρια.
Συγνώμη αλλά δεν καταλαβαίνω πως προκύπτει το 3. Επειδή είμαι εκεί 15 ώρες και όχι 23; Δλδ αν γράψω ότι είμαι 6 μήνες δεν θα γίνει ο υπολογισμός για τον κάθε μήνα;
Και μια επιπλέον ερώτηση: Αν έχουμε προυπηρεσία για παράδειγμα 17,987 μήνες βάζουμε μόνο τους ακέραιους μήνες, δλδ 17, σωστά;
Συνάδελφοι καλησπέρα.Ερωτηση: Στο site του ασεπ, στο ΜΗΤΡΩΟ χρειάζεται να ενημερώσουμε το προφίλ μας με τα πτυχια, μεταπτυχιακά, γλώσσες, σεμινάρια, προϋπηρεσία, κτλ. ή δεν ασχολούμαστε καθόλου με τα στοιχεια που λειπουν απο εκεί και απλά προχωράμε κανονικά στην ΑΙΤΗΣΗ;Πιστεύω το 2ο αλλά χρειάζομαι μια επιβεβαίωση.Τα επιπλέον προσόντα τα ανεβάζουμε μόνο στον ΟΠΣΥΔ, σωστά;
Καλησπέρα, ναι μόνο στον ΟΠΣΥΔ ανεβάζεις όλα όσα έχεις επιπλέον από τα ζητούμενα. Στο μητρώο του ΑΣΕΠ σε δικό σου άσχετο χρόνο μπορείς να τα ανεβάσεις να υπάρχουν, αλλά στη συγκεκριμένη προκήρυξη θα τραβηχτούν από τον ΟΠΣΥΔ! Καλή επιτυχία!
Προτείνω να στρογγυλοποιήσεις προς τα πάνω δηλ 18
Αλλαγή από