0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε στα πρόσθετα προσόντα δεν πρέπει να μπει και το διδακτορικό και το μεταπτυχιακό και το σεμινάριο που διαθέτει κάποιος στην ειδική αγωγή; που το αναγράφει αυτό; φυσικά και δηλώνονται παρακάτω αλλά γιατι να μην μπουν και εδώ;
Στα πρόσθετα προσόντα βάζετε αυτό το οποίο σας κατατάσσει στους πίνακες της ειδικής. Μία επιλογή μόνο μιας και υπάρχει έτοιμη πτυσσόμενη λίστα.Παρακάτω, στο πεδίο κλάδος-θέση συμπληρώνετε τα διδακτορικά, μεταπτυχιακά, δεύτερα πτυχία και τις προϋπηρεσίες.Το σεμινάριο σημειώνεται στα γενικά βαθμολογούμενα προσόντα. Φυσικά αν αποτελεί κριτήριο ένταξης στους επικουρικούς (δεν έχετε δηλαδή προσόν ένταξης στους κύριους πίνακες) θα σημειωθεί και στα πρόσθετα προσόντα.
Θα ήθελα να ρωτησω το εξης. Θέλω να μπω στους πινακες πε70 και πε02. Έχω μεταπτυχιακό στην ειδική αγωγή. Στο συγκεκριμένο πεδίο (προσθετα προσόντα) προσθετω το μεταπτυχιακο μια μονο φορά;
Καλημέρα, στα πρόσθετα προσόντα βάζεις όσα προσόντα διαθέτεις,μπορεί κάποιος για παράδειγμα να έχει και διδακτορικό και μεταπτυχιακό και σεμινάριο...
Καλημέρα σας!!Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής:έχω ένα ετήσιο σεμινάριο -εξειδίκευση στην ειδική αγωγή των 500 ωρών.Αυτό θεωρείται και πιστοποιημένη επιμόρφωση ΑΕΙ ή το χρησιμοποιώ μόνο ως πρόσθετο προσόν εκεί που λέει σεμινάριο;;