0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Lasid επειδή εξακολουθώ κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνω..είχαμε 335 εναπομείναντα +96 συνταξιοδοτήσεις στην Α/θμια 431 δυνητικά οργανικά.Έστω ότι οι συντάξεις δεν έδωσαν ούτε ένα οργανικό πως βρεθήκαμε με 264 οργανικά;Τα περσινά 335 πώς μειώθηκαν;
από: Δεν είναι τα πραγματικά οργανικά κενά, είναι τα οργανικά μείον τους αιτούντες μετάθεση - βελτιωση εντος ΠΥΣΔΕ από τους παλαιούς μονίμους. Σε οποιαδήποτε διεύθυνση συγκρίνεις τα κενά που δίνει για τοποθετήσεις βελτιώσεις και τα κενά που έδωσε στο σύστημα και είναι στους σημερινούς πίνακες θα το διαπιστώσεις. Π.χ. Η πρωτοβαθμια Λασιθίου δίνει 8 οργανικά για τοποθετήσεις βελτιώσεις και μόνο δύο στους σημερινούς πίνακες. Άρα τα πραγματικά κενά είναι 2 συν 2 που είναι οι βελτιώσεις παλαιων μονιμων σύνολο πραγματικων κενων 4 ενω δινει 2.
Συνάδελφε τι εννοείς;Επίσης αυτό με το ΠΥΣΔΕ αφορά την
Δεν είναι τα πραγματικά οργανικά κενά, είναι τα οργανικά μείον τους αιτούντες μετάθεση - βελτιωση εντος ΠΥΣΔΕ από τους παλαιούς μονίμους.
Lasid επειδή εξακολουθώ κάποια πράγματα να μην τα καταλαβαίνω..είχαμε 335 εναπομείναντα +96 συνταξιοδοτήσεις στην Α/θμια 431 δυνητικά οργανικά.Έστω ότι οι συντάξεις δεν έδωσαν ούτε ένα οργανικό πως βρεθήκαμε με 264 οργανικά; Τα περσινά 335 πώς μειώθηκαν;
Μήπως βρε παιδιά..έδωσε τόσα λίγα για να τα καλύψει όλα;;;🤪🤪κ να πει έκανα πλήρη κάλυψη;τι να πω κ εγώ..ο κάθε πικραμένος λέει τον ευσεβή του πόθο..
Α μάλιστα... Ευχαριστώ για τη διευκρίνιση... Πάντως αυτό είναι το ταβάνι έτσι? Παραπάνω από 332 δεν θα πάει για διορισμούς, παρακάτω μπορεί να πάει...
Τους 304 διορισμούς ΠΕ06 που έγιναν το καλοκαίρι του 2021 τους έχεις λάβει υπόψη σου;
Εννοείται.
Τότε δεν μπορώ να λύσω την απορία σου. Αν έχει κάποιος μια ερμηνεία, για να εξηγήσει αυτό που περιγράφεις, θα βοηθούσε.
Lasid και georgia06 σας ευχαριστώ πολύ που μπήκατε στον κόπο να μου απαντήσετε!Επιβεβαίωσα τις υποψίες μου για τις αυθαιρεσίες που κάνει το υπουργείο σε βάρος της ειδικότητας μας Γεωργία και πιστεύω και σε βάρος των άλλων ειδικοτήτων κυρίως της Α/θμιας.Το θέμα είναι αν και τι μπορούμε να κάνουμε.