0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εκτιμώ ότι δημιουργούνται εντυπώσεις. Λέγονται νούμερα με μεγάλη σιγουριά. Προσωπικά διαφωνώ με αυτή τη λογική. Παρουσιάζονται σαν επίσημα νούμερα, ενώ δεν είναι. Είναι απλές εκτιμήσεις και ως τέτοιες θα πρέπει να αντιμετωπιζονται. Επίσης, προσωπικά θεωρώ ότι άνθρωποι που έχουν ήδη διοριστεί θα ήταν ίσως πιο ορθό να μην ασχολούνται τόσο με τωρινούς διορισμούς. Προσωπική εκτίμηση. Αυτό που θα έκανα εγώ δηλαδή. Θα μου να διορισμενη και θα μπαινα συνέχεια στα νήματα να λεω κουβέντες; είτε ενθυαρρυντικες είτε όχι. δε νομίζω. Επαναλαμβάνω ότι δημιουργούνται εντυπώσεις. Και ακριβώς επειδή υπάρχει η ανωνυμία, ο καθένας γράφει ο, τι θέλει. Πολλές φορές χωρίς να σκέφτεται τους άλλους. Και ο καθένας έχει τους δικούς του σκοπούς πίσω από όλο αυτό. Δεν θα το κρίνω και δεν κάθομαι να επηρεάστω. Ωστόσο, βλεπω παιδιά που επηρεάζονται πάρα πολύ από τις εκτιμήσεις και τις μικροπολιτικες. Σίγουρα, υπάρχουν και άνθρωποι που πραγματικά έχουν πληροφόρηση, αλλά δεν τη λένε εδώ η οπουδήποτε αλλού. Είτε γιατί φοβούνται είτε γιατί θα τους βρίσουν κάποιοι άλλοι κλπ. Έτσι νομίζω εγώ. Σωστό, λάθος, η ιστορία θα δείξει.
Δε ξέρω τι γίνοταν παλιότερα και αν είναι πρωτοφανές αυτό που συμβαίνει τώρα , ειδικά στο νημα των φιλολόγων να μιλούν νεοδιόριστοι σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό -και στα υπόλοιπα βέβαια -!αν εινσι πρωτοφανές προφανώς και προκύπτει από την αγωνία τους για τις μελλοντικές μεταθέσεις . Εξ ου και η προσπαθεια ‘προσγείωσης ‘. Των συναδέλφων και επαναφοράς στη λογική …η αλήθεια εινσι όμως ότι τα έχουμε ακούσει πολλές φορές για τον τρόπο που βγαίνουν τα κενα όποτε γενικά πιο πολύ έχουμε ανάγκη από ενθάρρυνση για να παλέψουν οι συνάδελφοι με οποίο τρόπο παρά προσγείωση !!
Είναι επίσημο το νούμερο των 317 οργανικών κενών στους φιλολόγους. Από το Υπουργείο δόθηκε. Ο Μπράτης επίσης έγραψε με σιγουριά ότι η
Συγγνώμη αλλά υποδείξεις για το που γραφω σε ένα ένα δημόσιο φόρουμ δε θα δεχθώ. Που θα μου πεις να απέχω κιόλας. Έπρεπε να σας είχαμε αφήσει να φαντασιώνεστε 650 διορισμούς φιλολόγων στη γενική.
Το ρήμα φαντασιώνομαι δεν μου αρέσει! Καλύτερα να χρησιμοποιούσες ένα πιο δόκιμο ρήμα γιατί είμαστε φιλόλογοι και μεταδίδουμε και ανθρωπιστικές αξίες! Συγνώμη συνάδελφε αλλά μου κακοφάνηκε το ρήμα φαντασιώνομαι!
αυτό, που νοιάζεσαι για μας και τις λανθασμένες φαντασιώσεις μας, με ξεπερνά...πραγματικά γιατι γράφεις εδώ?τον πραγματικό λόγο ομως, όχι τέτοια...
Αγαπητε/αγαπητή, δεν σας κάνω καμιά απολύτως υπόδειξη. Δείτε προσεκτικά τι γράφω. Επίσης, γιατί έχετε τέτοιο καημό με το τι φαντασιωνομαστε; και πως ξέρετε με σιγουριά εάν φαντασιωνομαστε αριθμούς; δεν έχετε λόγο να ασχολείστε μαζί μας. Το ενδιαφέρον στη ζωή, είναι αλλού. Σε άλλα πράγματα. Και όχι στον εάν τα καημένα αδιοριστα αναπληρωτακια φαντασιωνονται διορισμούς και πόσους. Εάν θέλετε επίσης, χαμηλώστε τους τόνους σας. Όλοι μας εκτιθεμεθα με τον τρόπο που υιοθετουμε απέναντι στους συναδέλφους.
Γραφω γιατί μου αρέσει να συμμετέχω σε αυτήν την κοινότητα και θεωρώ ότι έχω κάτι να προσφέρω σε αυτήν. Τόσο απλά.