0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλημέρα! Ενδιαφέροντα αυτά που μας γράφεις… Δηλαδή στο σχολείο σου ήταν ολοι οι οργανικά ανηκοντες ΠΕ02 παρόντες, όλοι με πλήρες διδακτικό ωράριο, και έλειπαν 69 ώρες ΠΕ02; Για δες στο site της ΔΔΕ σου μήπως έχουν δοθεί αυτά τα κενα τώρα για οριστική τοποθέτηση - ίσως για κάποιο λόγο δεν τα προτίμησαν νεοδιόριστοι για προσωρινή τοποθέτηση. Αν όχι, πραγματικά έχει ενδιαφέρον, υποθετω ότι μπορείς να ρωτήσεις και τον/την διευθυντή/τριά σου τι παίζει και αν τα δήλωσε φέτος για διορισμούς.
μπορει να μείνανε από μεταθέσεις αποσπάσεις τα κενα σε συνδυασμό με τις αυξημένες ώρες λατινικών
Οι μεταθεσεις καλύφθηκαν σχεδόν στο σύνολο τους από διορισμούς. Οι αυξημένες ώρες των λατινικών είχαν ληφθεί υπόψη πέρυσι, γιατί όταν μετράνε τις ώρες που θα χρειαστούν το κάνουν για την επόμενη σχολική χρόνια. Η απόσπαση αφήνει λειτουργικό κενό, γι αυτό ρώτησα τη Maribelle αν ολοι οι οργανικά ανηκοντες ΠΕ02 στο σχολείο της ήταν παρόντες.
Καλημέρα! Ναι, φυσικά και έχω ρωτήσει τον διευθυντή. Είναι 3 οργανικά που θα δοθούν για οριστική τοποθέτηση των νεοδιόριστων. Αλλά... στην ίδια περιοχή υπάρχει μόνο 1 νεοδιόριστος που έχει τοποθετηθεί ήδη σε οργανική άλλου σχολείου, το οποίο έχει άλλο 1 οργανικό κενό.
Με μετάθεση δεν ήρθε κανείς στην περιοχή! Λογικά θα τα δώσει για διορισμούς...
Σου το λέω γιατί και στον δικό μου νομο υπάρχουν πάνω από 5 οργανικά κενά φιλολόγων που δεν δόθηκαν στις μεταθέσεις,ο νομος δηλαδή δεν άνοιξε καθόλου,ενώ υπήρχαν άτομα που ήθελαν να έρθουν.Αυτα τα κενά τώρα δεν μπορούν να εμφανιστούν ούτε στις μετατάξεις ούτε στους διορισμούς.Θα καλυφθούν από αποσπασμένους και αναπληρωτές ως λειτουργικά ενώ είναι οργανικά.Το γιατί δεν το ξέρω.
Νομός Ημαθιας