0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ποσα έχουν ;;οι διδάκτορες που έχουν μείνει πίσω δε θα αφήσουν τίποτα στα αστικά κέντρα .έχουμε εικόνα για τα κενα;
Μάλλον είσαι στο 550 του εκκαθαρισμενοι χωρίς τους διορισμένους ειδικής και χωρίς τους διορισμένους γενικής. Ισχύει ο, τι σου είπα στο πρώτο μήνυμα. Πολλές οι πιθανότητες διορισμού σου. Κατ αρχάς για πολύ λίγο δε διορίστηκες πέρυσι αν κατάλαβα καλά.
https://www.alfavita.gr/ekpaideysi/329287_pinakas-gia-filologoys-pe02-syshetisi-onomaton-stoys-pinakes-genikis-kai-eidikisΕδώ είναι ο πίνακας, αλλά πρέπει να αφαιρεθούν αυτοί που διορίστηκαν.Δεν ξέρω να το κάνω. Γνωρίζει κανείς;
Μήπως η περιοχή είναι συνολικά πλεονασματική;
Αν μπεις στα site των ΔΔΕ που σε ενδιαφέρουν μπορείς να κανείς έναν υπολογισμό.
Μου αρέσει πάντως που οι νεοδιοριστοι πιστεύουν πως θα διοριστουμε στα φιλέτα! Ημαθία κλειστη ,Πιερία κλειστή , Θεσσαλονίκη δεν ανοίγει ,η κεντρική Μακεδονία όπως φαίνεται όλη κλειστή κ ας είμαστε μπροστά μας βλέπω να κοιμάται βάρκες ( λες κ λίγες είδαμε)
πειραια δε πήραν πέρυσι ούτε έγιναν μεταθέσεις
Φέτος έφυγαν από κει αρκετοί για πιο κοντά στην Αθήνα. Καποιος συνάδελφος είχε ανεβάσει τα κενα από τπ site της ΔΔΕ και ήταν πολλά.
Προσωπικά ποτέ δεν το πίστεψα γι'αυτό και έβρισκα μάταιη την αντιπαράθεση.Εδω περισυ με 1300+ διορισμούς φιλολόγων και τα κενά γενικά δεν ήταν βολικά,θα είναι φέτος με 300-400;Δύσκολο μου φαίνεται...
Εννοώ διορισμοί σύμφωνα με α φάση το νούμερο
Το ξέρω ότι θα δυσκολευθείτε να το πιστέψετε, αλλά επειδή μου κίνησε το ενδιαφέρον αυτή η κουβέντα και το έψαξα, οι συνολικές αποσπάσεις ΠΕ02 (σε πάσης φύσεως φορείς - δε φαντάζεστε πόσοι είναι!) περυσι πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς ήταν 750! Να τα λειτουργικά κενά της πρώτης φάσης. Ακόμα και κάποιοι (αρκετοί να ανακάλεσαν) βάλε άδειες, βάλε θεσεις διευθυντών-υποδιευθυντών και βλέπεις ότι τα νούμερα βγαίνουν.