0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Μηδέν πρέπει να είναι. Αν τα υπολογίζω σωστά.
Αυτο εχω ακουσει και εγω
στην προκυρηξη των διορισμών θα είναι η ρύθμιση
μηδεν τα κενα Δ Αθήνα ;;αφού έβγαλε πάνω από 50 κενα αρχικά !και Α φάση πήρε και πάνω από 90 αναπληρωτες
Αυτά είναι κενα για οριστική τοποθετηση. Απο αυτά αφαιρείς νεοδιόριστους και όσους ήρθαν με μετάθεση. Τουλάχιστον εγώ αυτό κάνω.
τις μεταθέσεις αφαιρώ γιατί οι νεοδιόριστοι ήδη δε κάλυπταν κενό στο ίδιο πυσδε;;όποτε θα καλύψουν το κενό που κάλυπταν ή θα αφήσουν κάποιο ..εγώ στην πράξη δεν έχω δει να καλύπτουν οργανικά οι νεοδιόριστοι ..
Καλύπτει και λειτουργικό αλλά και οργανικό.Προσωπικά καλύπτω οργανικό κενό. Να μη γράφουμε ότι ναναι χωρίς να ξέρουμε
Ακριβώς. Πρόκειται για προσωρινή τοποθέτηση. Το οργανικό κενό, είτε καλύπτεται από νεοδιόριστο είτε από αναπληρωτή, δίνεται για μεταθέσεις/βελτιώσεις/οριστικές τοποθετήσεις. Πολλά από αυτά τα κενά θα καλυφθούν από νεοδιόριστους, οι οποίοι αυτή τη στιγμή βρίσκονται στη διάθεση ΠΥΣΔΕ, αλλά δεν έχουν οργανική.
Οι νεοδιόριστοι τον πρώτο χρόνο καλύπτουμε ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟ κενό. Τώρα θα γίνει η οριστική μας τοποθετηση, μαζί με τους μετατιθέμενους κι τους αιτούντες βελτίωση, σε ΟΡΓΑΝΙΚΟ κενό.
Η προσωρινή τοποθέτηση γίνεται σε λειτουργικό κενα... Όταν τα κενά αυτά θα δοθούν για οριστική τοποθέτηση, τότε θα χαρακτηριστούν ως οργανικά. Ουσιαστικά το ίδιο πράγμα λέμε, αλλά τονίζω τη διαφορά στα δύο είδη κενών, για να καταλάβουν οι συνάδελφοι ότι από τα κενά που δίνουν οι ΔΔΕ για οριστική τοποθέστηση, αν θέλουν να εκτιμήσουν τα κενά που θα δώσει για διορισμό, θα πρέπει να αφαιρέσουν ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ των νεοδιοριστων, και όχι να λένε ότι 'οι νεοδιόριστοι τοποθετήτηκαν σε οργανικά κενά, άρα δεν τους αφαιρούμε.'EDIT: Ενδεχομένως να έχετε δίκιο ως προς το χαρακτηρισμό των κενών. Στο μυαλό μου τα έχω ως λειτουργικά γιατί είναι τα ίδια που επιλέγουν οι αναπληρωτές. Η ουσία ως προς αυτό που συζητούσαμε είναι στο δεύτερο μέρος του ποστ.