0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αυτο είπα κι εγώ μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα κενά, όσοι δε δήλωσαν πέρυσι επειδή δεν άντεχαν τη μετακίνηση δε θα δηλώσουν και φέτος κι ακόμα περισσότερο γιατί πέρυσι δεν υπήρχε το φως της περιοδικότητας των διορισμών, τώρα θα σου πει κάποιος αφού θα γίνονται ίσως διορισμοί συχνότερα καλύτερα αναπληρωτής στο τόπο μου και κάποια στιγμή θα τη πετύχω τη μονιμότητα στη περιοχή μου. Είναι συνάδελφοι που δεν έχουν κι άλλη επιλογή, με ιδιαιτερότητες, με παιδί με ιδιαιτερότητες, πολύτεκνοι, ειδικές κατηγορίες που έπεσαν πολλές θέσεις λόγω προσοντολογιου και δε μπορούν να μετοικήσουν.
Έτσι είναι.
Και σκέψου έχει γονείς !
Το θέμα είναι οτι τα οργανικά μας με το ζόρι αγγίζουν τα 400. Οπότε ότι και να λέμε, πώς γίνεται να πάρει παραπάνω, χωρίς κάποια ρύθμιση; Αυτό έχει ως αποτέλεσμα να πάρει τη μερίδα του λέοντος η Πρωτοβάθμια και να μη γίνει ισοκατανομη. Και λέω εγω τωρα, εαν μας κλειδωναν εναν αριθμό στο 800 και παίρνανε μισούς φέτος μισούς του χρόνου; κερδισμένοι δεν θα ήμασταν; η εγκυκλιος μεταταξεων βγαίνει την επόμενη εβδομάδα. Θα προλάβει να γίνει καμιά ρύθμιση; δύσκολο... Θα είναι άδικο να μην πάμε σε ισοκατανομη.
Ισοκατανομη εννοώ ανάμεσα σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια. Με βάση τα τώρα δεδομένα πάμε για 60 η Πρωτοβάθμια, 30 εμεις. Εννοείται όμως οτι όσο μεγαλύτερο είναι το ποσοστό που θα μας δώσουν, αντίστοιχα θα είναι και αυξημένα τα νούμερα των ειδικοτήτων.
Συγγνώμη να ρωτήσω κάτι? Αν η