0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
η πρωτοβάθμια έχει τρόπο υπολογισμού των κενών που είναι αβανταδόρικους που σημαίνει δίνει και έξτρα ενώ η δευτεροβάθμια έχει τιμωρητικό τρόπο υπολογισμού τον αλγόριθμο που οδηγεί σε παρα πολλούς αναπληρωτες μετά ..γιατί κόβει κενα . Ωστόσο δεν έγραψα στο νήμα διορισμών αλλά φιλολόγων όποτε να μην αναλύουμε τα αυτονόητα
Μα λέτε παραμύθι αυτά που γράφω ..!πως θα γιατί διαλογος έτσι!Απλά οι συνάδελφοι θέλουν να ενημερώνονται κατευθείαν για τα σχετικά με το κλάδο δεν έχουν όλοι χρόνο να διατρέχουν όλες τις ερωταπαντησεις..διαφορά πάντα θα υπάρχει το θέμα έγκειται στην μεγάλη διαφορά καταλάβατε..
Εντάξει σεβαστό . Δεν το συνεχιζω άλλο. Συνεχίστε δεν ξαναγράφω στο νήμα σας. Απλά αν είχε η
Συνάδελφε νομίζω έχεις παρανοησει κάτι. Ο αλγόριθμος δεν κόβει κενα ούτε είναι τιμωρητικός. Τιμωρητικό για εμάς είναι πχ που τα πειραματικά δεν έχουν οργανικες θέσεις όποτε όσοι διδάσκουν σε αυτά είναι με απόσπαση, δεσμεύοντας έτσι την οργανική στο σχολείο τους. Αλλα γι αυτό δεν φταίει ο αλγόριθμος. Ήταν προφανώς επιλογή τα πειραματικά να μην εχουν οργανικά ανηκοντες. Ίσως με το σκεπτικό να γίνεται rotation.Πολλοί λένε ότι τα πολλά λειτουργικά κενα κρύβουν πολλά οργανικά. Αυτό προφανως στα χρονια της αδιοριστιας ίσχυε. Αλλά για φετος η Α φάση μας είχε 786 προσλήψεις. Σκέψου λοιπον ότι 480 ΠΕ02 αποσπάστηκαν σε φορείς. Άμα έχει και 500-600 διευθυντές ΠΕ02 στη Δευτεροβάθμια (στα 3000 σχολεία δεν είναι και απίθανο) βγαίνουν άνετα και τα υπόλοιπα λειτουργικά κενα.
Αυτο είπα κι εγώ μεγάλο ρόλο θα παίξουν τα κενά, όσοι δε δήλωσαν πέρυσι επειδή δεν άντεχαν τη μετακίνηση δε θα δηλώσουν και φέτος κι ακόμα περισσότερο γιατί πέρυσι δεν υπήρχε το φως της περιοδικότητας των διορισμών, τώρα θα σου πει κάποιος αφού θα γίνονται ίσως διορισμοί συχνότερα καλύτερα αναπληρωτής στο τόπο μου και κάποια στιγμή θα τη πετύχω τη μονιμότητα στη περιοχή μου. Είναι συνάδελφοι που δεν έχουν κι άλλη επιλογή, με ιδιαιτερότητες, με παιδί με ιδιαιτερότητες, πολύτεκνοι, ειδικές κατηγορίες που έπεσαν πολλές θέσεις λόγω προσοντολογιου και δε μπορούν να μετοικήσουν.
ΑΠΟ τους 6 αναπληρωτές α φάση που είμαστε στο σχολείο οι 2 δε θα κάνουν αίτηση για διορισμού για τους λόγους που ανάφερεις
Είμαστε όλοι κοντά στο 200+ του εκκαθαρισμενου... Λειτουργικά πολλά, στην πόλη μας οπότε θα προτιμήσουν το δίπλα στο σπίτι...
Με τη φήμη του γραπτού δεν ξέρω κατά πόσο ισχύει αυτή η λογική πια.